fenerbahçe nin roberto carlos u transfer etmesi

0 /
redcrow
bir şehir efsanesinin daha gerçekleşmesidir..adamın transferi ilk konuşulmaya başlandığında kendisi 20’li yaşların sonundaydı sanırım şimdi 30’ların ortasında..

"hocam hocam ben roberto karlosu tutacam, bana bırak onu", diye gazlanan savunmacılardan yiyeceği "yaratıcı doğaçlama" türündeki egzantirik tekmeleri düşünmek bile istemiyorum..of of of..

schumi
sonuçta hiç bir iş yapmasa da roberto carlos’tur o. çocukluğumuzda ismini mahalle maçlarında kullanmak için yarışırdık. "roberto carlos benim" "hayır o benim" "ve roberto carlos attııııı" şeklinde sözlerimizde bahsi geçen futbolcu... forma satışı bile yeter parasını karşılamaya.. ki türkiye liginde de kesinlikle iş yapacak topçu.
betterthan
oohhhh dedigim transferdir,bundan sonra artik kimse roberto carlos fenere dogru,yada roberto carlos fenerde,roberto carlos fenere yesil isik yakti tarzi basliklar acamayacak ve roberto carlosun bahsi bile gecmeyecektir, ayrica bir anelka transferinde ne kadar kiskanclik duyduysam bir roberto carlos transferinede o kadar guluyorum.biraksaydiniz adam gitseydi figo gibi qatar a ne gerek vardiki turkiye ligini katar ligine cevirmeye.

(bkz: fenerbahceden super emeklilik tarifesi)
maliyeci
fenerbahçe’nin bu başarısını karalamamak lazım. iyi iş çıkardılar. bugun carlos’un formasını sol kanada sersen, türkiye’de sol kanat dediğiniz bütün defanslardan daha iyi iş yapar. dünyanın gördüğü en iyi sol savunmacıdır o kişi. daha 2-3 sene de öle olacağa benziyor.
dccl
fenerbahce’nin galatasaray’ın feldkamp transferine misillemesinin ilk yarısıdır. bir de 40 yaşında futbolcu alıp yaşlar eşitlenecekdir.futbolu konusuna gelince bu ligimizde futbolcuyum diyen bir çok kişiden daha iyi bir oyuncu olduğu su götürmez bir gerçektir. ayrıca işin bir de ekonomik boyutu vardır ki forma satışlarını büyük oranda etkileyecekdir. aziz yıldırım’a bir kez daha saygı duymama yol açmıştır.
ibibikler oter otmez ordayim
dünya çapında bu kadar ünlü bir futbolcunun türkiye’de oynayacak olması, türkiye için, türk futbolu için kazançtır.
fenerbahçe yönetimini kutlarım.
tabii ki bir beşiktaşlı olarak kudur kudur kudururken..
betterthan
roberto carlosun turkiyede bu yasindan sonra futbol oynamasi,figonun katarda oynamasindan hic bi fark yoktur,hangimiz figonun oynadigi takimin adini biliyor?hangimiz figoyu katar liginde takip ediyor?figo catir catir paralarini saymakla mesgulken kim figonun farkinda yada bu figonun ne kadar umrunda,ayni sey roberto carlos icinde gecerlidir,evet buyuk transferdir ancak anelka gibi 28 yasinda getirebiliyosaniz bu buyuk transferdir bu yasta getiriyorsaniz sadece bosa kurek sallamadir,
ayrica bi besiktasli olarak hic bir sekilde kudurma gibi bi durumum olmamakla beraber ’’saglam’’ adimlarla geldigimizi tekrardan belirtme ihtiyaci hissediyorum.
isimsizkahraman
bir çok kişinin idolü olan birinin fenerbahçe’ye katılmasıdır.fotomaç’ın 5 yıldır yaptığı haberler nihayet gerçek olmuştur.hayırlı olsundur.
schumi
yarın fotomaç, fanatik, takvim, vb.. gereksiz gazetelerin "önce biz yazdık, ilk biz duyurduk" şeklinde 5 yıl önce yapılan asparagas haberleri kanıt olarak göstererek haber yapmalarını mümkün kılan hadisedir.
floydiandm
bir fenerbahçeli olarak beni çok mutlu etmiş transferdir. bence roberto carlos tartışılmayacak kalitede bir futbolcudur, dünya’nın en iyi sol bekidir. fenerbahçe’ye çok yararlı olacağını düşünüyorum.
myysteriouss
roberto carlos’un kalitesi bellidir, bellidir ama fenerbahçe’nin de çabalayıp(?) değerini bilmesi gerekir zira türkiye’ye gelip ki özellikle fenerbahçe’de, futbol hayatı bitmiş futbolcular kervanına bir halka daha eklemek nasıl durur bilemiyorum..bu sağlam kalsın bari.
ankakusu
sonunda oldu ha... bir an hiç gerçeklesmeyecek zannettim. yok yasliydi, basliydi demeyecegim bravo gerçekten, tebrikler.

yalniz, sari lacivertli yöneticiler ’gelmesi için 20 dakikalik görüsme yetti’ diye açiklama yapmislar.
nick nicki nickince
bir zamanlar "fener mi? roberto carlos mu? hahaha" diye kıçlarıyla gülenlerin bugünün gelmesi halinde "transfer ilk bahsedildiğinde 20’li yaşlarının sonlarındaydı, şimdi 30’larının ortasında" diyerek kıvartmalarını görerek bir çeşit götümüze giren sözlerimizden kurtulmaya çalıştığımızı fark ettiren başlıktır.

boşver sen onu bunu, sen alamaz dedin de fener aldı mı? aldı. e o zaman bi sus ve yalamaya devam et.
passive
efendim şimdi şöyle bi durum var. fenerbahçe yıllardır sol bekte sıkıntı çekmekte ve yamulmuyorsam 3-4 yıldır da roberto carlos’u renklerine katmaya çalışıyor. yani carlos şu anda 34-35 yaşındaysa o zamanlar 30-31 yaşlarındaydı. eah o zamanlar haliyle ’roberto carlos mu? fener mi? hahaahh’ diye kahkahalar atıyorduk. ve geldik 2007 yılınaaa... hiçbir şey değişmemiş ve fenerbahçe 2003 yılındaki gibi carlos’la ilgileniyor. yılın başında herkes ’carlos’un yaşını bildiği için fenerbahçe’ye imza atabileceğini biliyordu ve kimse carlos’un fener’e gelmesine gülmedi. çünkü carlos yaşından dolayı ya katar’a gidecekti ya da avrupa’da mücadele veren ama sadece mücadele veren ve başka bişey yapmayan fener’e gelecekti ve geldi de... e buna göre de bizlere sus ve 40 yaşında adam almaya devam et demek kalıyor...
expert3
himm 21 adet entry okudum, herkes ya tebrik etmis ya da bok atmış. barcelona da ise yaramaz denilen hagi’yi hepimiz ayakta alkisladik. su anda 40 yasindaki tugay hala catir catir top oynuyor ingiltere liginde, hakan sukur milli takımla hala oynuyor, hatta bosnaya gol bile attı. simdi 34 yasindaki bir adam ve kendisi 40 yasina kadar futbol oynamak istedigini soyluyor ve fizik olarak bunu basarabilecek gucte, turkiye ligine, bize fazla olmasi disinda her hangi bir "katar" durumu da yok. baktim figo, figo diyor millet. adama inter ile şampiyon oldu, bu sene al ittihad takimina gitti, suudi arabistana. sözün kisasi "roberto carlos : 1 hazimsizlar ordusu : 0"
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol