bowling

independence
kocaman ve delikli bir topu, biraz ileride ba$ina geleceklerden habersiz bir bicimde sessiz sedasiz duran zavalli lobutlara yerden yuvarlayarak firlatmayi amaclayan, hatta daha ileri giderek lobutlari peri$an edip yerlerde surum surum surundurmeyi amaclayan gaddar oyun.basit ve zevkli bir oyun da ancak bu $ekilde dramatize edilebilirdi..tebrik ederim ben kendimi $imdi.
darth sidious
anavatani hindistan olan bir dini torendir aslinda bowling. avrupaya ise almanyadan bulasmistir. aslinda 9 kotu ruhu temsil eden lobutlar oyun haline getirildiginde ona tamamlanmistir. amac egitimini tamamlayan rahipleri sinava tabi tutmaktir. hepsini deviremeyen rahipler egitime devam ederlerdi. devirenler ise halka dini anlatmak uzere sehre inerlerdi. lobutlara ulasma mesafesi 30 metre civarindaydi. kisacasi herkesin harci degildi.
independence
bu oyunun sirri bowling topunu falsolu bir $ekilde sagdan tam ortadaki lobuta denk gelecek $ekilde atabilmektir.sagdan falsolu bir $ekilde gelen topun tam ortadaki lobutla bulu$masi durumunda diger lobutlarin devrilmeme gibi bir $anslari yoktur hemen hemen.bir kac gundur mecidiyekoy`de bulunan profilo alisveris merkezinim icerisinde yer alan timeout bowling salonunda bu sporun turnuvasi yapiliyor.dunyanin 22 ayri ulkesinden katilan bowlingciler olduguna gore herhalde dunya $ampiyonasi gibi bir $ey.
angelus
dünya üzerindeki en gereksiz eğlenme şeklidir. sebeplerini burda tek tek açıklayıp kimsenin vaktini çalmak istemem lakin diyebilirim ki kriket dahi bu oyundan daha lezizdir.
independence
gecenlerde washington dc ye gittigimde italyan bir kiz arkada$imla oynadik bu oyundan. kiz yenildigini gorunce kazanabilmek icin dikkatimi dagitmak adina her yolu denedi. bir kac karesini video kameramla cektim ben de, oyun hakkinda bilginiz olsun diye bir internet sitesine upload ettim. boyle oynaniyor o oyun bak;

http://www.vimeo.com/11064418
komple teorisyen
kendi ayakkabılarınızla oynamanıza müsaede edilmeyen oyun.görevliyle hiç tanımadığım birsürü insanın giydiği ayakkabıyla mantarıydı bilmem nesiydi uğraşacağıma düşüp kolumu kırmayı tercih ederim önerim aynı zamanda eski bir savaş aleti olan lobut<gbkz:orantısız güç güç değildir >cümlesiyle bitti nasıl oraya bağladık bende anlamadım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol