haydi kızlar okula kampanyası

independence
belkide turkiye`nin son zamanlarda kar$ila$tigi en icten ve en gerekli kampanya bu.tum yurtta, ozellikle kirsal kesimlerde okuyamayan kiz cocuklarinin okula gonderilmeleri icin duzenlenen bu kampanya ayni zamanda devlet kurumlarinin kiz ogrencilerin ailelerine verdigi kimi ufak tefek hediyelerle destekleniyor.bu $ekilde umarim suregelen cehalete bir darbe daha indirilir.
expert3
turkcell gibi firmalarin burs vererek anadoluda birer "mal" gozuyle bakilan kizlarimizin okuyabilmesi surekli hayali kurdugumuz yurtdisinda ki yasam kalitesine ulasmamiz icin, yapanlari takdir ettigim ve surekliligini umit ettigim kampanya.
sinirsahibi
sadece ekrana bakmayalim biz de katkida bulunalim diyince, bi anda ulan benim (kizim mi var ki?) dedigim; saka bi yana ciddi ciddi desteklenmesi gereken kampanya. ayrica uzun vadeli isyanlarimizda "bu ne cehalet be kardesim yeter valla" dedirtip, gunde 70 ila 80 civarindaki bebek olumunun onune, anne adaylarinin egitimi ile gecilecegini dusunup, bunun icin uygulama gelistiren her kim varsa bal kaymak ile beslenmesi, hediyelere bogulmasi, elmayra tarzi sevgi gosterileri yapilmasi gerektigini bir kez daha hatirlatan kampanya.
darth sidious
boyle bir kampanyanin gerekliligi ile bile utanmamiza sebebiyet veren, her sekilde destek verilmesi ve hatta mumkunse aktif gorev alinmasi cumhuriyet gencliginin vazifesi olan kampanya. dusunuyorum da hala neden boyle kampanyalara ihtiyac duyuyoruz? keske gerek bile olmasa.
yirtik rahibe
turkiye nin en gelismis kentlerinde bile, sadece cinsiyeti nedeni ile okula gonderilmeyen binlerce kiz cocugu tespit edilmis. kampanyaya yardim icin il milli egitim mudurluklerine ulasmak yeterli.en kolay bu sekilde oluyor. kampanyanin onculugunu cumhurbaskani ahmet necdet sezer in esi semra sezer yapiyor. guzel bir organizasyon. gectigimiz ay sonuclari aciklandi.cok buyuk adimlar atilmasa da okyanusa bircok deniz yildizi atilmis.umarim daha ileri giderler

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol