sevgilinin tıp fakültesinde okuması

sinirsahibi
nobet zamanlarinda "acaba napiyodur" sorusu sorulan sinavlarinin zorlugu nedeniyle meydana gelen manik depresif hale katlanilmasi gereken eger sevgili doktor olmussa derin bir oh’un gunler sonrasinda derin bi off cektiren ozel hayati 0 (yaziyla sifir) eden ama o yorgun ve sinirli haline ragmen yuzunuze guldugunde "ayyyt seviyorum ulean" dedirten durum. dedirtmedigi zamanlar sevgili bu lafi soylenmis olarak kabul etmeyebilir. dikkat edilmesi gereken durumdur.
webgum
surekli insan anatomisi hakkinda konusup sevdicegini bunaltabilecek bir durum. cok yogun is temposunda sevdicege vakit ayirmamak problem olabilir.
fofay
sevgiliye sağdan soldan dolu gibi gelen okul bitince ne doktoru olacaksın sorularıyla uyuz olan sevgili gelip gidip size çatma durumundadır.önüne ilaç prospektüslerini sererek yumuşamasını sağlayabilirsiniz.
angeliq
eğer aynı anda üniversiteye girdiyseniz başlangıçta nice hayallerle başlayan yeterli ilgiyi görememekten dolayı ayrılıkla sonuçlanan ve ayrıldığınızda hiç vicdan azabı duymayacağınız bir durum(vicdan kalmıyor çünkü)
sipsi
bazı insanlar için hiç sorun olmayan durumdur. sevgilisi nöbette kan ter içinde çalışırken, bu umursamaz insanlar tavla turnuvaları düzenlerler, havuz keyfi yaparlar, sefa sürerler. o sefanın cefaya döneceğini bilmeden...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol