arka cepteki cüzdanın kıç acıtması

tamu
cüzdanını pantolonunun arka cebinde taşıyan erkek kişilerin başına gelen rahatsız edici durumdur.

özellikle masa başı işi yapan yahut tüm gününü araba kullanarak geçiren kişilerin muzdarip olduğu bir durum olmakla beraber, cüzdan arka cepten çıkartılıp daha ferah bir yere konduğunda, kıç dediğimiz organda hissedilebilir bir rahatlık oluşmakta, bu rahatlık ve beraberinde getirdiği ferahlama hissi sayesinde, bahsi geçen rahatsız edici duruma maruz kalan kişilerin geri kalan vakti daha acısız ve mutlu geçmektedir.
bundan sonra ise allaha bol bol şükredilmeli, cüzdan ile pantolon üreticilerine de birbirine uyumlu mallar üretmedikleri için sövülmelidir.
mitili
erkeklerin oldugu kadar cuzdanlarini arka ceplerine koyan bagyanlarin da canini acittigi bir gercektir tabi cuzdan e$yasinin. cuzdani arka cebe koymamak ya da otururken cuzdani cepten cikarmak gibi cok kolay cozum yollari da vardir bu sorunun.
nickmickyock
kıçınızda cüzdan şeklinde bir göcüklük oluşmasına sebebiyet verebilecek bir durumdur. hem cüzdanınızdan hem de canım pantolonlarınızdan olursunuz.
fastjunkie
her zaman acitmaz, bazen de hayat kurtarir efendim, lakin motor kazasi akabinde gotumun ustunde yaptigim asfalt kayagi sirasinda, sag lobumda duran kahraman cuzdanim kendisini parcalayarak narin popomda asfalt yanigi izi kalmamasini saglamistir. burdan bizi izliyorsa minnetlerimi sunuyorum kendisine.
schumi
ufak bi çantayla çözülebilecek sorunsal. özellikle yazları sigara, çakmak, telefon, cüzdan, vb... aksesuarları ceplerimize doldurduğumuzda şişen ceplerimiz için ilaç gibidir...
ekinezya
arka cepteki cüzdanında belli bir süreden sonra yamulup kendine has bir şekil alması..yani bu durumdan cüzdan da popoda memmun değildir...ama erkekler için fazla alternatif yoktur..
maliyeci
göt diye tabir edilen organın sağ lobunun (cüzdanı sağda taşıyanlar için) biraz daha yassı,yatay olması ile sonuçlanır bu vaka ve tıp aleminde "anal cüzdan sendromu" olarak geçer.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol