pamela spence

0 /
goretomb
dedikodularin aksine gercek adi ile sahneye cikan yelloz $arkici.
muzik kanallarinda gordugum en itici ses.
teoman gibi hirbonun solistiymi$,duyunca hic $a$irmadigim tencere yuvarlanmi$ kapagini bulmu$ gibi bir cumle baz alinirsa cuk! sesi gelmi$ tiptir ayni zamanda.
korsan cd ile de sava$irmis kendileri,gelsin ciksin sokaga,gitsin tezgahlara tek bir cumle kursun, o saticilar a eti senin kici benim diye dalmazlarsa ceker giderim alemlerden diye dusunmeden duramadigim tiksinc kadin.
marjinal
ikinci albumu sehir rehberini gectigimiz gunlerde piyasaya cikaran, istanbul isimli sarkisi ve klibi pek hos olan, postijli yeni saclari pek yakisan 1973 amerika dogumlu seker hatun...
rachael
istanbul seni hapsetmis eski bir banda kaydetmis yuzlerce binlerce insan aman allah hep bu sarkiyi soylemis...tam kayip istanbul gencligini anlatan bu guzel sarkiyi soyleyen tatli bayan.
wilson
bugun gazetedeki roportajinda isminden rahatsiz oldugunu, kendisine bazen fanila diyenlerin bile bulundugunu soyleyen ingiliz asilli amerikan bir babadan olma, turk anneden dogma sarkici.
tedirgin sazan
ne kadar itici bir gorunu$e ve sese sahip oldugunun bilincinde olan, buna ragmen sacma sapan bir kliple ekranlarda boy gosteren, kendine a$iri guvenen ama bir$ey kazanacagina ihtimal vermedigim turunun ilk ornegidir.
sinirsahibi
30 kusur yasinda oldugunu ogrenince derince bir yutkundugum sari kafali hatun kisi. ilk albumundeki sarkilari daha iyidir kanimca. ancak cikis icin yanlis sarkiyi secmistir. lakin ikinci albumde bu hataya dusmeden pat diye koymustur konsepti ortaya.
yillarca teoman adinda birine backvokal yaptiktan sonra buraya gelmistir. kaldi ki alisan ve nihat dogan ile ayni siraya konmasinin nedeni baska muzik kanali olmayisindandir buna mukabil kendisini bu kategoriye sokan tv kanali zamaninda ayni seyi ebru gundes ile pentagram’a da yapmistir. "o zaman pentagram da gudiktir" demek asla dogru degildir.
strawberrygirl
konserlerinde agzimi acik birakacak kadar muhtesem bir performansa ve yasina ragmen inanilmaz estetik bir fizige sahip olan en bi guzel hatun kisi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol