çalıntı bar

bilgi sözlük
taksim / istiklal caddesinde dogal gaz binasindan bir kac bina ilerisinde, 3 katli guzel bir mekan..diger barlara nazaran fiyatlari oldukca uygun.yerli muzik caliniyor daha ziyade mekanda.bilgi sozluk araciligi ile gidip fato$ hanim yahut kamil bey ile goru$en ve bilgi sozluk`ten geldigini belirten ki$ilere ayrica indirim uygulaniyor.yaz aylarinda teras katinda acik havada muzik dinleyerek bir yandan da ickinizi yudumlayarak istanbul`un tadina varabilirsiniz.calinti bar`da oturabilecek yer sayisi 250 olarak belirlenmi$ fakat yuksek taleplerde bu sayi fazlala$tirilabiliyor..250 ki$i de ayakta rahatlikla eglenebilmekte.70`lerden gunumuze pek cok muzik turu dinlenebilmekte calinti bar`da..anadolu rock, anadolu pop ve yabanci pop agirlikli muzik yayini yapiliyor.saat 13:00 de acilan calinti bar, saat 02:00 de kapaniyor.
darth sidious
kasaplarin et dolaplarina benzer tuvalet kapilari olan, guzel muzikler calan bir mekan. bir de fiyatlari gayet ucuz. bilgi sozlukten geldiginizi soyleyince neredeyse para almayacaklar. nitekim sevdik.
expert3
dun gece sozluk yazarlarinin unutulmaz bir eglence yasadigi mekan. fiyatlari zaten ucuz birde ben bilgic kisiyim dersiniz bas ustunde tutuyorlar.
hobaa
arkadasim dj’di bir ara.biz bir dostumla neredeyse masa ustunde gobek atacak kadar keyifliydik.nostaljik parcalar,pikap calar.cilli bom falan.
pia
fiyatlarıyla sevindiren,müzikleriyle zaman zaman ağlatan zaman zaman göbecikler attıran illa ki terasında oturulması gereken mekan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol