28 mayıs 2007 istanbul tophanede tavla zirvesi

instrument
armour, instrument ve expert3 ile gerçekleştirilmiş zirvedir. passive insanının zirveye katılma konusunda bu kadar pasif olabileceğini hesaba katamamış olan bizler, onu da görebilmenin heyecanıyla zirve gününü bekliyorduk ki, ben gelemiyorum dedi. gerçi kendisini gelememesi konusunda affettik. geçerli bir sebebi vardı. son anda bb kişisi geliyordu ki, senin ne işin var? gelme dedik. bu da şaka tabiki zamanın kısıtlı olması sebebiyle gelmesinin ona zahmet olacağını düşündük.

kabataş kahve dünyasında buluşuldu ve kahve içilmedi. evet. armour ve expert3 kişileri portakal suyu içtiler, ben de masadaki çikotoplardan çaldım. sonra tophaneye tabanvay vasıtasıyla geçiş yaptık, tavla oynadık. armour beni fena yendi. en son armouru otobüse bindirdik ve acıkmış olabileceğimizi düşünerek balık ekmek yidik. sonra da bitti zirve. bu kadar. eğlendik. resim çektik. evet bu kadar.


edit: darth sidious abim de telefonla katıldı. lan delimisiniz, bu havada buluşulur mu dedi? keşke kendisi de olsaydı ama hava sıcak. evet bu kadar.

edit: satolina kişisi de telefonla katıld. durmadan armouru arayıp tavlamızı böldü durdu. evet bu kadar.

edit: independence de aramış ben kaçırmışım. evet bu kadar.

edit: indy aramamış.
bb
beni satıp erkenden dağılan insanlar topluluğunun düzenlediği, iş yerinde kırk takla atıp yalan söylediğim, ancak bu sevimsizlerin erkenden evlerine gitmesi sonucu katılamadığım zirvedir .
expert3
cok eglenilmis, icilmis, sıcılmıs, eglenilmis, instrument kisisine tavla dersi verilmis sevilmis, sayilmis, instrument kisisi gobegine piercing taktirdiktan sonra en kisa zamanda yenilenecek bulusma olmustur. haa birde hayat ne garip, vapurlar filan da denmeden geçilmemiştir.
armour
üç kişiyi aşamayan zirvelerden birisi olsa da sıkça yapılan canlı telefon bağlantılarıyla, darth sidious, satolina, bb şahıslarını da yanıbaşımızda hissettiğimiz eğlence dolu bir toplaşma olmuştur. passive kişisinin teşviki ile kahve dünyasında buluşulmuş, söz veripte gel(e)meyen değerli şahsiyetler saygıyla anıldıktan sonra kahve dünyasi daha fazla sömürülmeden açık havada tavla müsabakasina karar verilerek tophanenin en meşhur nargilecisi mekan seçilmiştir.açık havada üfül üfül esen, deniz kokusunu burnumuzdan eksik etmeyen rüzgara karşı sedirler üzerinde yaya yayıla, güle oynaya çaylar içilmiş tavla oynanmış, resimler çekilmiş şen şakrak bir gün geçirilmiştir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol