bereket tanrıcasi ile evlenmek

darth sidious
bereket tanrisi basmadikca guzel bir eylemdir. hayir zaten bereket tanrisi yakalarsa sonucunu dusunemiyorum nasil bir ceza verir siz dusunun artik. bereket semboluyle dover adami valla ya da daha kotusu...
imgoindeeperunderground
catalhoyuk ve benzeri yerlerde bulunmus heykellerinden anlasildigi uzere oldukca sisman ve memeleri diz kapaklarina kadar sarkmis bir kadin oldugundan gunumuz ebru salli sever erkekleri icin pek de cazip olmayacak evliliktir.
expert3
bereket tanrisi gibi bir eylemi varsa sex esnasinda kayip icine dusmek muhtemel kadin. bide bununla evlenmek olayy olursa saclar her zaman biriyantinli olur.
independence
bereket tanrisinin gazabindan korkulmadigi surece superdir, $ahanedir.ote yandan bereket tanrisinin gazabinin yurdumuza kazandirdigi degerleri inceleyecek olursaniz da fazla bir sorun te$kil etmeyecegini, hatta hatta sanatsal anlamda hayatinizin donum noktasi olacagini garantileyebilirsiniz.inanmayan a$agidaki ornekleri incelesin.

(bkz: fatih urek)
(bkz: aldo)
(bkz: ku$um aydin)
xerxes
benim gibi bir arkeolog icin muhtesem bir deneyim olmasi muhtemel bir hadise. cunku boy boy cocuklarim olurdu. o cocuklarla super bir takim kurup ligin tozunu attirirdim serefsizim...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol