ülker çikolatalı gofreti sevmemek

camurhan
is görüsmelerinde insanlarin soyunu sopunu arastiran, dindar olunup olunmadiginin ileriki asamalarda sorulabildigi igreti bir sirketin ürününü sevememe durumu.
maliyeci
her zaman, her fırsatta söylerim.bir çikolatalı gofretten daha iyi bir şey varsa, o da birden fazla çikolatalı gofrettir. uzun lafın kısası ülker çikolatalı gofreti sevmeyen bir insanın hayat damarlarından biri kopmuş demektir.
elma sekeriiii
kucuklugumde en cok yedigim abur cubur cesidi. ayni zamanda yeni reklamlarinin, ulker cikolatali gofrete eski suksesini getirdigi kanisindayim.
ulker cikolatali gofreti sevmeyen var miiiii? yok muu?
iyi peki, aferin!
maliyeci
başlık altı giri yoğunluğundan görüldüğü gibi türkiye’yi bölmeye çok müsait bir alandır bu. bu olay bize dış mihrakların bir oyunudur. gelin ülker metro, çokonat, çikolatalı gofret, rulokat, milka m-joy, kinder sürpriz, eti puf seven insanlar olarak birbirimize saygı gösterelim. çocuklarımıza daha temiz, daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için bunu yapalım.

nihilist
yesil sermaye dusmanlıgından ileri gelebilir, fazla ustelememek gerekir, zira fark edilebilirki irticai tum market super market ve bakkaliyelerde, eti urunleridir, milkadır, coca cola dır yabancı urunlerdir ya satılmamakta, yada rafların en diplerinde ucralarında bulunmaktadır. yesil sermaye kendini koruyup gosetliyorsa, yesil sermaye karsıtları pek tabi ulker cikolatalı gofreti sevmeme eylemine girisp onun yerine af buyurun hasur husur nestle gofret yiyebilir,serbest piyasa ve demokratik secimler meselesidir bi yerde bunlar...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol