sütyen kopçası açma kursları

mad
nasıl sütyen açılır nerde ne tür ince hareketler ile kızın kötü düşüncelere kapılmasını önlemek ve zamandan tasarruf etmek amacıyla verilen kurslardir.
suppiluliuma
sütyen kopçasını açmaya çalışırken onu elinizden kaçırıp "şlaaak" sesiyle kız arkadaşınızın sırtına çarpmasına mı sebebiyet veriyorsunuz? o zaman aradığınız şey burada! hemen arayın...

(bkz: reklam)
ohannessenpetersburgerking
kopcaların kenetlenme noktasinin iki kenarindan, birer parmak mesafesi birakilarak bas ve isaret parmagiyla sikistirmak kopcalari serbest birakacak, bu ustaliginiz karsinizdakini sasirtacak, cefasini cektiginiz bu derslerin sefasini surme zamani size kalacaktir.
floydiandm
biz erkekler tarafından mutlaka bir şekilde alınması gereken kurstur. tabii bu benim gibi el işlerine pek yatkın olmayan erkekler için geçerli, bu konuda yetenekli olanlara lafım yok.

(bkz: lazım tabii)
ylmzcrk
bu sanatın zirvesine tırmanmak için eğitim almak takdir edilecek bir şey olsada aslı bu işi sahada öğrenmektir.
xxllxl
yurdum erkeğinin doğuştan beceriksiz olduğuna inandığım,konuyla ilgili gündeme gelmesi muhtemel kurs ve eğitimlerin devlet politikası haline getirilmesini şiddetle önerdiğim gudik durum şeysi....
independence
sutyeni ile onunuzde duran bir kiz varsa gerisi kendiliginden gelir zaten. ayak parmaginizla olsa gene acarsiniz o kopcayi, hic kursa falan gerek yok. sac telimle actigimi bilirim, o derece refleks sahibiyim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol