eurovision bir daha yapılmasın kampanyası

angelus
2007 de gerçekleşen son yarışma ile görüldü ki birinci olmak için ya çok iyi bir komşuluk ilşkiniz olması gerekli, ya çok şahane lobi faliyetleri sürdürmeli, ya da ibne olunmalıdır. e bu yozlaşmış düzene daha ne kadar boyun eğip "e abi eurovision da birinci olacaz bu sene, üstelik de muzeyyen senar le katılacaz" denilerek aynı hataların tekrarlanmasına izin vereceğiz? evet bu sebeplerle gerçekleşmesi gönülden dilediğim kapmanyadır.
ankakusu
yillardir komsuluk ilsikilerine dayali oylama yapilan yarismadir. ayrica bati avrupada turkiye nasil yuksek oy aliyorsa diger ülkelerde baska ülkelerde buna benzer sekilde oy aliyor.

(bkz: gunaydin)

bir kere turkiye her zaman bosna’ya 10 veya 12 puan vemekte. bosna’da aynen turkiye’ye bunu yapmakta.
schneemann
kimseye bir zararı olmadığından devam etmesinde sakınca görmediğim güzel yarışma eurovision için gereksiz bir temenni cümlesi. sana ne diye sorarlar adama, alan razı satan razı...
schumi
avrupalıların pek sallamadığı, buna karşın biz türklerin sertab erener ile aldığı birincilik sonrası ilgi göstermeye başladığı, ülkemde hemen herkesin abidik gubidik yorumlar yaptığı, üstelik kenan doğulunun tostik şarkısı ile aldığımız 4üncülüğü bile beğenmeyecek kadar kibirlendiğimiz örovizyonun bir daha yapılmaması için ellerimden geleni ardıma koymayarak destek olacağım kampanyadır. ulan ülke olarak 1 haftadır tüm sorunları bi kenara itmişiz örovizyon da örovizyon... ne lan bu? olmasın.
darkkwayy
13 mayıs 2007 de yapılan yarışmada an itibariyle sonuçların sırf komşuluk ilişkilerine dayanarak belirlendiğini bir kere daha görmüş olduğum yarışma..bence yapılsın bir mahsuru yoktur .. ancak gerektiğinden fazla abartılarak , bu kadar önem verilmesininde gereksiz olduğunu düşünmekteyim..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol