her şeyi bırakıp gitmek

shevek
herşeyi bırakıp gitmek yerine yapılacak en doğru şey tekrar doğmak, olanlar olmamış ve yaşanılan yaşanmamış gibi yapmak, çevredeki her şeye ve kendine ikinci bir fırsat vermektir.

(bkz: zümrüdüanka)
freak
insan bulunduğu ortamdan, beraber olduğu insanlardan sıkılır. hersey yalan gibi gelir ve bir süre sonra hicbir sey umrunda olmadığı icin bırakıp gitmek ister. arkada kalan hic birseyden sorumlu olmak,onları hatırlamak ve yaşamak istemez. böle durumlarda en çok istenen şey...
peptid
herseyin bir hic olabileceğini gostermek(gosterebilmek de girer)de fena olmayacaktır,gidersen sen bir sey kazanmayacaksın aslında.
kucuk kurbaga
uzaklarda bır yerde hayali kurulan hayata gıdıvermek ıster ınsan bırden..
arkada hıc bır seyı dusunmeden yanına alacagı bır yar bır yaren’le..
uzaklara cok uzaklara...
kırgınlıkların olmadıgı uzaklara..
elma sekeriiii
hayatinin ona yuk gibi geldigi kimi zamanlarda, insan kacmak ister ailesinden, arkadaslarindan, deniz kiyisindaki tenekelerle oynayan kedilerden, parklarda ciglik cigliga oynayip bagri$an çocuklardan, kendinden, zihninden... hayatini ok gibi delip geçen dertlerden, ona sıkıntı veren hadiselerden deyim yerindeyse sitki siyrilmi$, yureginin gögüs kafesine sigmadigini esefle farkedip birakmayi secmi$tir her $eyi.gucsuzdur, gucsuz kalmi$tir, birakmak en guzel yoldur. her $ey oldugu gibi kalsin lanet olsun diyerek arkasini doner ve gider. hayatin badirelerinden ona ne ki?
mmkurabiye
bir kere bu hikayedeki her şeyden kasıt nedir?
sadece belirli şeylerden kaçılabilinir.
ha tabi gezegen değiştirilecekse falan orası ayrı, orada cidden her şeyi bırakmış olursunuz, hani o kadar ki solunum alışkanlığınızı bile bırakmak durumunda kalabilirsiniz... her şey öyle çok şey ki, bırakıp gidilecek başka bir yer yok.
with all my love
giderken, kişi kendisini de beraberinde götürdüğü sürece "tam bir gitmek"in gerçekleşmesi namümkün gibi görünse de şimdilik, bi’ yerlerde bi’ "her şeyi bırakıp gitmek" olduguna inanıyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol