sevgiliden nefret etmek

lost kidy
sevgili o kadar üstüne gelir sevgisiyle o kadar bunaltır ki nefret edersin,kusarsın,bıkarsın ve ne yazıkki kaçamazsın...
seker
anlık bir duygu olsa gerek,gelip geçici birşey, yoksa nefret ettiğin biriyle neden beraber olasınki.eğer böyleyse normaldir sevgiliniz o an için sizin hoşlanmadığınız birşey yapar yada söyler sizin böyle hissetmenize sebep olabilir, olur böyle şeyler, hepimiz insanız yeri gelir annemizle kavga eder ona ne kadar anlayışsız olduğunu bile söyleriz hatta o an için öyle bile düşünürüz.

yok eğer anlık bir duygu değilse sizinki, herzaman nefret ediyorsanız başlı başına sevgili kavramında nefret ediyor olabilirsiniz böyle yorumlanabilir.

yok eğer bu da değilse sizde bir sorun vardır nefret ettiğiniz biriyle neden beraber olasınız hemen bir psikiyatriste görünmenizde yarar olacaktır ha dersenki ben intikam almak için, kin tuttuğum için bana şunu bunu yaptı ondan nefret ettiğim halde onunla birlikteyim, gene bir psikiyatristte alın soluğunuzu.zira bu durum yani nefret ettiğiniz biriyle beraber olmak hatta onunla sevgili olmak, sizi yıpratır, sizin ruh sağlığınızı bozar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol