5 mayıs 2007 public zirvesi

sepulturk
ankara tayfasının yine istanbul tayfasına çocuğu koyduğu zirve olmuştur. ilk etapta capt it all ile bendeniz buluşup bir güzel tıkınıldı. hemen akabinde wish you were beer kişisi katıldı. pelagehatun ateş almaya geldi ve hemen gitti. en sonunda mitili "ne oluyo lan burada? basim mi size gammazı şimdi" diyerekten aramıza katıldı. içildi, süper muhabbet döndü. public bizi çok güzel ağırladı. bir ara garson wish you were beer’ın birası geç gelince garsonu kendisinin elinden zor aldık. akabinde public’ten çıkıldı ve halen devam etmekte olan zirve internet kafeye taşındı. mitili kişisi an itibariyle deli gammaz kasmaktadır. kaçın lan.
sepulturk
sözlük bebeğimiz bilgi’nin ilk doğum gününü kutladığımız zirve de olmuştur bu arada. kendileri bulunmasa da biz öyle saf saf eğlendik işte kendi aramızda. capt it all günün anlam ve önemini anlatan kısa bir konuşma yapmaya çalıştı fakat sek içtiği nescafe kendisini çarptı ve sızdı, yarıda kaldı konuşması.
wish you were beer
katılmış olmaktan büyük memnuniyet duyduğum, lakin garsona çok feci kıllandığım zirve olmuştur kendisi. istanbul tayfası da bol bol çekiştirilmiş, buradan bol bol hava atılmıştır.
schumi
sepulturk kişisinin tarafıma göndermiş olduğu tehdit dolu mesajdan ötürü işi, gücü bitirip bir an evvel zirveye katılma girişiminde bulunduğum, akşama doğru anca katılabildiğim ve zirvenin çetniklereölüm ve sonrası bölümüne yetişebildiğim zirvedir. sepulturk kişisi de kaçmıştır o saate kadar.

efenim önce internet kafede buluşulmuş sonra bir güzel tost+çay muhabbeti edilmiş, sonrasında mısır cafe’de maça gidilmiş deliler gibi bağırıp çağırılmış zirvedir. sonra dağılınmıştır.
sepulturk
zirveye isim veren mekan tarafından feci tufaya düşürüldüğümüz zirvedir. içtiklerimizin hiç bir mali değeri oladığı halde bir güzel hesap kitlenmiştir.

http://img508.imageshack.us/img508/3445/dscn2437kw9.jpg

edit: maliyeci ne diyo lan bunlar?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol