sevgiliyi simge durumuna kucultmek

mitili
gevezelik yaptiginda, istenmeyen $eyler soylediginde ya da konu$mak istenmediginde sevgilinin ustune tiklamak suretiyle yerle bir etmek. lazim oldugunda yine onceki boyuta getirilebilir. cok kullani$li bir aparattir. arada indir kaldir oynarsiniz oyle.
independence
hala sevgili ki$isinin sorunlarindan ve gevezeliginden kutulamadiysaniz, ctrl alt del tu$larina ayni anda basarak taskmr.exe yi cali$tirir ve i$lemler bolumunden sevgili.exe yi bularak uzerine tiklayip az a$agidaki "i$lemi sonlandir" butonu ile siz yeniden isteyene kadar cali$maz hale getirebilirsiniz.
mitili
eger hicbir $ekilde kurtulamiyorsaniz ve "ee sikerim ama artik" diyorsaniz sevgilinizi kaldirip yeniden kurabilirsiniz. ya da "repair" fasilitesi varsa onu kullanip butun bug larini fix edebilirsiniz.

durumundan $ikayetci olan sevgili icinse iki cozum var lakin biri riskli olabilir;

1. sevgili icin "seni seviyorum" isimli bir klasor acilir, kapris kapasitesine gore klasorun adi isimlerin ba$ harfleri de eklenmek suretiyle degi$tirilebilir. klasorun icine once cicek bocek resimleri, sonra sizin resimleriniz ve birkac guzel $iir koyup, sevgili de icine atildiktan sonra klasor kilitlenebilir, ya da caktirmadan "geri donu$um kutusu"na atilabilir.

2. sevgilinizin anlayi$ kapasitesine bagli bir cozum bu. masaustune "virtual girl" denilen, arada cikip dans eden falan kizlardan atip, sevgilinizin caninin sikilmamasini saglayabilirsiniz. tabi sonra gelebilecek "kim bunlar, beni bunlarla mi aldatiyosun, vidividi bikbik..." gibi serzeni$lere maruz kalmayi goze aliyorsaniz.

ucuncu ve yumurtadan cikan bir cozum daha var: hard disk iki surucuye ayrilip, birinde bir hatunu digerinde obur hatunu idare edip, biri kafa siktiginde otekiyle bir $eyler yapabilirsiniz.

(bkz: faideli bilgiler)
independence
baktiniz ki hicbir $ekilde kurtulu$ yok.sevgilinin icine virus kacmi$ ve sevgilinin tum organlari bu virusle infected olmu$.ne anti sevgili fayda ediyor ne de sevgili blocker.

i$te size kesin cozum.

"sevgili geri yukleme" ozelligi ile bu durumdan agrisiz ve tasasiz kurtulabilirsiniz.sevgiliyi sizin belirlediginiz bir tarihe yuklerseniz (mesela ilk tani$tiginiz gun yahut size a$ik olduguna emin oldugunuz ilk gune, aslinda en emin yol sevgilinin dogmasina bir gun kalaya geri yuklemektir.) sevgilinin icine bir $ekilde kacmi$ olan virus tum i$levselligini yitirir, girdigi gibi cikar.bu durumda gokyuzu daha bir parlak olacaktir, deneyin gorun.

not:pi’ye 3 verin.
mitili
ama $oyle bir $ey de var ki, onemli olan sevgiliyi virusleriyle sevebilmektir. sevemiyorsaniz yapin bunlari. sonra gelip de yok ben bilgi sozluk’te boyle okudum, bunlari bunlari yaptim, hem pi$man oldum hem ba$ima bela aldim falan demeyin, yersiniz formati suratinizin ortasina sonra. ona gore.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol