sevgiliyi simge durumuna kucultmek

mitili
eger hicbir $ekilde kurtulamiyorsaniz ve "ee sikerim ama artik" diyorsaniz sevgilinizi kaldirip yeniden kurabilirsiniz. ya da "repair" fasilitesi varsa onu kullanip butun bug larini fix edebilirsiniz.

durumundan $ikayetci olan sevgili icinse iki cozum var lakin biri riskli olabilir;

1. sevgili icin "seni seviyorum" isimli bir klasor acilir, kapris kapasitesine gore klasorun adi isimlerin ba$ harfleri de eklenmek suretiyle degi$tirilebilir. klasorun icine once cicek bocek resimleri, sonra sizin resimleriniz ve birkac guzel $iir koyup, sevgili de icine atildiktan sonra klasor kilitlenebilir, ya da caktirmadan "geri donu$um kutusu"na atilabilir.

2. sevgilinizin anlayi$ kapasitesine bagli bir cozum bu. masaustune "virtual girl" denilen, arada cikip dans eden falan kizlardan atip, sevgilinizin caninin sikilmamasini saglayabilirsiniz. tabi sonra gelebilecek "kim bunlar, beni bunlarla mi aldatiyosun, vidividi bikbik..." gibi serzeni$lere maruz kalmayi goze aliyorsaniz.

ucuncu ve yumurtadan cikan bir cozum daha var: hard disk iki surucuye ayrilip, birinde bir hatunu digerinde obur hatunu idare edip, biri kafa siktiginde otekiyle bir $eyler yapabilirsiniz.

(bkz: faideli bilgiler)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol