süper mario daki komünist hareketler

ohannessenpetersburgerking
herkes super mario yu tanir

ilk basta mario amcamiz tulumu ve elinde tuttugu 13-14 anahtari ile tam bir emekci gorunumundedir ve biyiklari ve kasketi bunlarla uyumludur. yani herkesin kafasindaki komunist anlayis tipine uymaktadir.

mario amca buyumek icin mantar yer, mantar ucuzdur dogaldir, faydalidir, besleyicidir. iscinin emekcinin sevdigi bir yiyecektir.

mario amca topladigi altinlarla yasamini surdurebilmek adına (paraları gerekli miktara geldigi anda) can satin alir. gelecek korkusu vardir


teoriyi destekleyen belkide en belirgin madde.... bolum sonlarında mario amca kirmizi uzerine konulmus yildizli bayragi sevhetle cekmektedir. ve buna cok sevinmektedir.

mario amcanin hayati garip hayvanlarla savasmakla gecer. herkes onu silmek oldurmek ister. ama o kaninin son damlasina kadar savasir.

hayati boyunca kendini bir gaye ugruna oradan oraya surer. prenses i kurtarinca bile cilesi bitmez... bozuk musluklara doner


arasira yer altina iner borular vasitasiyla.. ve bu borular gizlidir. yer altinda zaman zaman teskilatlanma gosterebilir.

sacmaliyorum allahim bana yardim et.
ohannessenpetersburgerking
ayrica nintendo da mario amca bolum sonunun bir tanesinde, agzi ve burnu kirmizi, ucgen bir bezle kapali ve surekli zafer isareti yapan bir elemanla karsilasmaktadir. kisa bir sure fittiri fittiri seklinde konusmaktadirlar. sanirim mario amcanin istihbarat toplamasi icin goreevlendirdigi bşr elemandir kendisi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol