pazarlamacı

seyhmerat
konusmasi ve diksiyonu cok iyi olmasi gereken,pazarladigi malin butun ozelliklerini en ayrintili ozelliklerine kadar bilmek zorunda olan,bazen bir magazaya ayni urunu tanitmasi icin defalarca cagirilabilen bu yuzden de cok sabirli olmasi gereken is sahsiyetidir..
serco
yapilmasi zor olan , yapilirken muhakkak yalan soylenmesi gerek ve akabinde bir kisminin dolandirici oldugu meslek grubu.
sempatiksinirsistemi
kendinin asla kulanmayacagi urunleri dunyanin en ii urunu olarak adlandirilan son zamanlarda meslegi kotuye kullananlardan dolayi adi kotuye cikan meslek grubu.
+kimoo
-pazarlamaci
+evde yokuz kardesim
dialoglarina sebep olmus kisilerdir.
laughter
şu anda bir tanesi tarafından bayıltılmak üzere olduğum. ya arkadaşım istemiyoruz işte, niye zorluyosun.

yok efendim, daha karlı olucakmış, yok efendim, elinden geleni yapacakmış, bunu sadece bize yapıyormuş, kendi için bir karı yokmuş, tamamen biz yararlanalım diye istiyormuş.

yahu bi de ben ısrar etmiyorum demiyor mu, vallahi kafayı yedirtirler adama.

edit: bak hala konuşuyo, birazdan o elindeki zirzopu kafasına geçiricem. sus be allahın belası, sus.

edit2: bunların amaçları tarafımdan kavranmıştır. çok konuşarak müşteriyi bayıltıyorlar, müşteri de artık defolsun gitsin diye satın alıyo ürünü. ama ben yemem. bana kül yutturamazsın. istersen konuşmaktan ağzın açılsın, günlerce otur o koltukta gene de almıycam.

edit3: kanser olucam birazdan, şimdi de; ben sizin almak istediğinizi anladım o yüzden söylüyorum diyor. nası öyle bi izlenim bıraktık çok merak ediyorum. kanser olmamak içten değil.

edit4: sonunda gitti de işkence bitti. allah tüm insanlığı pazarlamacılardan korusun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol