faber cem

retrocessolivre
efsaneye göre sevdiği kız için makat diye tabir ettiğimiz bölümüne faber castell kalem sokup, kıza "herşey senin içinn" demiş kişidir. tabi bununla kalmayıp görüntüleri kameraya kaydetmişmiş.
stella
aslında burada gördüğüme çok şaşırdım. neyse, bu bahsi geçen cem, istanbul’da frankofon bir okulda okumaktadır ve dünyanın en abazan oğlancıklarındandır. sürekli yavşadığı t... adlı kızımız, artık bıkmıştır. ona "eğer g*tüne kalem sokarsan sana vericeem" der. zavallıcık inanır. webcamini açar ve boş bir umutla denileni yapar. kız, bunu videoya alır ve tüm okula yayar. daha sonra bu video tüm istanbul’a hatta ankara’ya yayılır. bahtsız kalemin markası faber-castell olduğu için çocuğa faber cem adı takılır. bir de yetmez üstüne çocuk dövülür..

ve rivayete göre çocuğun babası bu olaylardan sonra oğlunu fransa’ya gönderir. fakat yine rivayete göre faboş hâlâ uslanmamıştır, hâlâ dünyanın en abazan oğlancığıdır.

not: fazla abartmamak gerek.
fastjunkie

kendisi bizim sitenin çocuklarındandır. eskiden de lakabı tarzan cem idi. yaşından ötürü futbol falan oynarken bunu kaleci yapardık hep. sonraları deli kaleci oldu adam maymun gibi heryere atlardı.. herneyse ondan sonra böyle top kaçardı bu manyak çitlerden tellerden atlardı falan. buna darp uygulardık bi de topla üzerine abanınca deli atlar kaçar uçardı falan . günler geçmedi ki bana birileri götüne kalem sokan çocukdan bahsetmeye başladı. hikayeyi dinledim, vay be dedim ne hıyarlıkmış. vidyonun geyikleri dönerken bir başka arkadaşımız demez mi ki "oğlum o cem bizim salak tarzan cem". amanın dedim, tanya isimli bir genç kızın bizim bebeye böyle birşey yaptıracağına inanmak istemiyordum fakat mevzu bahis vidyoyu görünce gözlerime inanamadım. işte olay böyle. bu açıklamayı siz bilgiçlere yapmak istedim ki eğer ki faber cem in akibetini öğrenmek ister merak ederseniz bilgilenin diye. az önce kendisini dışarıda gördüm. son derece sağlıklı. ortopedik bir rahatsızlığı yok. tanyayla olan durumu ne olmuş onu öğrenemedim birtek çok pis ukde kaldı içimde.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol