bdsm

master of bdsm
artık yavaş yavaş türkiye’de de yaygınlaşmaya başlayan, kimilerinin bir cinsellik oyunu olarak uyguladığı kimilerinin de 7/24 hayat biçimi haline getirdiği akım.
bağlama, bağlanma, kontrol, çaresizlik, sadizm... gibi öğeleri kapsar.
sarhosatlarzamani
salt cinsel fantezi, çeşitlilik olarak değerlendirilmemesi gereken; özellikle yurtdışında kendisine ait edebiyatı, jargonu, müziği ve hatta yaşam alanları olan bir alt kültür olarak kabul edilmesi gereken olgu. bondage, domination, submission / sadism , masochism kelimelerinin baş harflerini temsil eder. 7/24 yaşayanlar ve hatta misal ingiltere’de aralarında yaptıkları aidiyet sözleşmeleri kanuni geçerlilik taşıyan çiftler olsa da çoğunluk bu olguyu yaşamının ayrılmaz bir parçası ancak 7/24 yaşaması imkansız olarak kabul eder. pek çok konuda olduğu gibi bu konuda ülkemizde yanlış anlaşılmış, hemen profesyonel teyzelerin alanına girip karikatür sahibeler yaratmış veyahut maço olan amcaların kendilerini master zannetmelerine sebebiyet vermiştir. oysa ki psikolojik ve fizyolojik olarak kalıcı zararlar vermemek için kaideleri ve uygulamalarına çok dikkat edilmesi gerekir.
kartalkalkardalsarkar
bdsm 7/24 yaşanabilir mi yoksa sadece bir renk, bir oyun mudur? dünya bu soruya cevap bulmaya çalışırken ,bu konuda clublar açar ,sosyal paylaşımlarda bulunurken bizde hala sapıklık olarak değerlendirilir.
yurdum kadını iki-üç ayak fotoğrafı,bi kaç küfür bir de 3. sınıf latex giysi ile bdsm ’in d sini (domination) yapar,yurdum erkeği de hele kadın bi kıvama gelsin de sonrası kolay düşüncesiyle submissive rolü oynar.
tabii ki herkes böyle değil,bdsm’in hakkını verenler,yaşanması gerektiği gibi yaşayanlar,literatürünü bilenler,bondageın iki düğüm atmaktan ibaret olmadığını,safe wordun önemli olduğunu bilenler var.
ve onlar bdsm dünyasında mutlu mesut yaşarlarken kendilerini ayıplayan,eleştirenlere de şu şarkıyı hediye ediyorlar:

http://www.dailymotion.com/video/x42wki_fatih-urek-hadi-hadi_music
camokaor
offf...ne güzeldir bdsm !! keşke yurtdışındaki gibi clublar açılsa, austr.-brisbane’da vardı "hellfire club" bazen giderdik şimdiki aklım olsa o club’da yaşardım...olayın içeriğini burada anlatabilirmiyim yoksa sansüre mi uğrar bilmiyorum--admin görüşlerinizi bekliyorum...
bigcoder
peşin edit sözlukte verilen bkz i doldurmak icin yapilan tanim, ilgi alanima girmiyor.

"BDSM, rızaya bağlı olarak fiziksel baskı ve kuvvetli duyusal uyarımın uygulandığı ve fantezi güç rolü oynamanın yapıldığı cinsel tercih ve kişisel ilişki türüdür. "BDSM" kısaltması bondage ile disiplin ("bondage and discipline"; B&D ya da B/D), hakimiyet ile teslimiyet ("dominance and submission"; D&S ya da D/s) ve sadizm ile mazoşizm ("sadism and masochism"; S&M ya da S/M) öğelerini bir araya getirir".

(bkz: şahin k)
hmmmmmtmmcnm
efendi köle ilişkisine dayanan fantaziden daha derin bir ilişki türü. sapıklık olarak gören var, hayat tarzı diyenler var, eğitimlerine giden var, internetten okuyup yarım yamalak uygulayıp bedensel ruhsal hasar görenler var. çeşit çeşit insan var be sözlük.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol