god of war 2 divine retribution

igoriyan
yaklasık 4 saat once elime gecmiş gozlerimi yaşartmıs oyun. an itibariyle oynamaya baslamıs bulunmaktayım. bilenler bilir ki god of war gelmiş gecmiş en iyi ps2 oyunudur ve bu ikinci oyunda kaltığı yerden maceraya devam etmekte ses grafıkler ilkine gore daha saglam geldi bana -zati ole olmasını bekliyorduk sony den- harika bir baslangıçla baslayan oyun bir anda kana susamıs bedenlerimizi sarı veriyor. herzamankinden daha sert bu sefer kratos ilk oyununda kazandığınız bütün güçlerle geri donmenizse cabası.

sepulturk
gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki ps2 için çıkmış en iyi oyundur. ilk oyundakine ek olarak en büyük değişiklik büyü ve silahlarla aynı anda combo yapabiliyoruz. binlere varıyor hit sayımız combolarda.
parabola
sonunda, ucuncu oyunun basini gosteren oynayamayanın anlayamacagi oyun. hic bitmesin diye dua ediyorsunuz oynarken. ayrica birinci oyunu oynamamis bir bunyenin, ikinci oyunu anlamasi biraz zor olacaktir.
sunger bekir kare sort
birincisinden çok daha güzel olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim zirâ kratos kardeşimiz ares’ten sonra "bıktım lan tanrılardan,dağılın hüleeaynn!!" diyerek zeus’u da doğramaktadır.ah o athena gelmicekti ki zeus’un bağırsaklarından çamaşır ipi yapıcaktık.ama olsun böylelikle üçüncü kez kratos’u yönlendirme şansımız olacak tabi bu kez ps3 te.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol