ev kızı

0 /
sempatiksinirsistemi
uyandiginda;kahvalti hazirlayan,evi supuren,toz alan,sabah sabah seda sayan programini elinde elisisiyle izledikden sonra komsuya kahve icmeye giden,eger kayit olmussa haftada 3 gun mefrusat kursuna devam eden evin kose yastiklarindandir.
utopya
ev kizi hareketlerinde gayet ozgur olan kizdir. ozel bir isi olmadigi icin her ise eli yatkindir. bu kizlarin kimisi bosken kimisi kendisini doldurmak icin gayet guzel calismaktadir. evde kosu bandi vardir, sporunu yapar sonra olimpiyatlara katilip sampiyonluga oynar. kimisinin kutuphanesi vardir, kitaplarin icine gomulup sonra yazar olur. kimisi de evine adam doldurup kotu bir ev kizi olur. onemli olan ev kizinin kafa yapisidir...
offf be
ev kadını olmaya aday insandır. böylece çalışan hem cinslerinin hem çalışıp hem de ev işleri yapmasına rağmen o sadece ev işlerini yapacak artan vakitlerde de günlere gidecektir.
mutant
çalışmayan, evde oturan kız tipi ile arasında ciddi farklar vardır. kimi kızlarımız çalışmayıp, evde oturuyor gibi yapıp saman altından baraj suları akıtırken ev kızı tiplemesindeki kızmalırımızın dünyadan haberi yoktur.saflardır, kötülük , fesatlık düşünmezler! ellerinden her iş gelir, çok güzel yemek yaparlar ve temizlik konusunda iddaalıdırlar. gözleri ve bilimum yerleri açılmamıştır.
tabi bu yukarıda yazdıklarımın hepsi birer şehir efsanesi, erkeklere yaranıp koca bulmak için söylenen yalandır

(bkz: at yalanı, sikeyim inananı)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol