ahmet mete ışıkara

independence
once turkiye’nin en seksi erkegi secildi, sonra gitti milletvekili adayi oldu ama bu arzusu elinde patladi, $imdi de bir boya firmasinin reklamlarinda oynuyor.

ee bi zamanlar bilim vardi be hocam, bildin mi? o n’oldu o?
angelus
2010 ila 2014 arasında marmara da deprem olacak diye buyurmuş bi şahıs. yapma canım, yapma arkadaşım. bak ürkütüyosunuz böyle insanları, sonra uğraş dur. bari saatini de ver, "20:48 de olacak" de, toplayalım yastığı yorganı kanada ya halama gidelim biz de. vay a.k. ya.
independence
beklenen marmara depreminin 2014 senesinde olma ihtimalinin yuksek oldugunu, eger 2014 de olmazda deprem olma potansiyelinin artacagini soylemi$ dun.

aciklamadan hicbir $ey anlamadim.

bu sene olmazsa da yine deprem olma potansiyeli artiyor, bu gece olmazsa yine ayni potansiyel artiyor. ne demek ki $imdi bu?

bana sirf deprem ile alakali bir $ey soylemi$ olmak adina sacmalanmi$ gibi geldi.
independence
bir sebepten oturu 7 gundur yogun bakim unitesine alinmi$ kendisi ancak cumartesi gunu normal odaya alinmi$. hastaligi nedir hicbir fikrim yok ancak durumunda iyile$me olmasi elbette cok sevindirici. acil $ifalar dilerim kendisine.
gicikcik
ben onu yıllarca deprem dede olarak bildim.ne zaman deprem olsa çıkar bilgi verirdi başkada görmezdim.hep yaşlıydı, tontondu tam dedeydi.depremin o soğuk korkunç yanına rağmen o hep şirindi.mekanı cennet olsun...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol