recep tayyip erdoğan ın sayın öcalan sesi

independence
bahsi gecen ki$i kesinlikle "sayin"(!) ba$bakanimiz kesinlikle.yani bir isim benzerligi sonucunda olu$an yanli$ bir anla$ilma degil.

oncelikle bunu bildirmekte fayda var.

sevgili ba$bakanimiz henuz istabul buyuk$ehir belediye ba$kanligi yaptigi donemlerde bir ziyaret amaci ile avustralya’ya gider.bu ulkede davet edildigi bir radyoda canli yayina katilir.

tarih 14 ocak 2000.

sevgili pek muhterem ba$bakanimiz sbs isimli radyonun turkce bolumunun canli yayinina te$rif eder ve yayin ba$lar.ilk once neden geldim istanbul a turkusu ile ba$layan program daha sonra spikerin pek sevgili aziz ve hurmet deger ba$bakanimiza sorular sormasi ile devam eder.

ve dinininnn.

konu$manin 12. dakikasinda pek muhterem ba$bakanimizin dudaklarindan "sayin ocalan" kelimleleri dokuluverir.

yeter mi?
yetmez.

dakika 21 ve sevgili ba$bakanimiz ikinci kere "sayin ocalan" kelimeleri ile zirveye ula$ir.

henuz gectigimiz gunlerde "sayin ocalan" kelimelerini kullandiklari icin dtp’lilerin ceza aldiklarini da gozonunde bulunduracak olursak muhtemelen sevgili ba$bakanimiz $u anda i$gal etmi$ buludugu makami cok fazla koruyamayacaktir.tabi bu haber yayildiktan sonra zamlar gelip suni gundemler yayilip esas haber halka unutturulmazsa.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=74276&uniq_id=1174696455

buradan detayli dinleyebilirsiniz.bir $ekilde yayin kesilir, sayfa imha edilir yahut turevi olagan(!) aksakliklar meydana gelirse konu$manin tam metnini mp3 formatinda sozlukte buyuk bir keyifle yayinlamayi du$unuyorum.
independence
tipki dun tahmin ettigim gibi ses kaydi ortadan kaldirilmi$ ve yerine dinlenebilecek bir link verilmi$.cok $ukur ki kaydi mp3 formatinda elimizde sakli tutuyoruz.her yerden silinse rapidshare’den dinleyebilmenizi saglayacagiz "sayin ba$bakan"in "sayin ocalan" kelimelerini.
akineton
sayın öcalan demekle yetinmeyip şehitler için de sayın öcalan ın aldığı kelleler diye bahsediyor.zamanında genelkurmay başkanlığı yaptığı açıklamada barzani ve talabani pkk terör örgütüne yardımda bulunduğunu net bir şekilde bildirmişti.
ama çok sayın(!) başbakanımız bunlara da sayın barzani ve sayın talabani diye hitap etmiştir,hatırlayanınız varsa.
son nokta bu mudur? yoksa daha fazla birşeyler olması gerekli midir?rte nin kırdığı bu kadar pottan sonra önümüzdeki seçimde kaç vatan haini daha bunlara oy atacak merakla bekliyoruz.
bgat
kendisi evrim geçiren insanların en önde gideni olduğu için, bu ses kayıtlarına da bir kılıf uyduracağı aşikar olan başbakanın başka bir anlaşılmazlığı. kendisi her daim anlaşılması zor bir insan olarak kalacak beyinlerimizde. erdoğan seneler önce de, bazı şeyhlerin eteklerini öpüp, onların dizlerinin dibinde otururken resmedildiğinde, ya da laikliği elinin tersiyle itip de yolumuz şeriattir dediğinde, evrim geçirmemişti, evet. bu görüntülerden sonra "ben değiştim, artık karşınızda bambaşka bir tayyip var" diyordu, hatırlarsınız. bu nedenle sayın başbakanın daha bin türlü, bir başbakana yakışmayan hal ve eylemlerdeki görüntüleri ortaya çıkarsa şaşırmamak gerekir. zira kendisi hala da evrimini tamamlayamadı. yok o değil de, sayın başbakan şimdilerde cumhurbaşkanlığı sevdasıyla yanıp tutuşurken, artık bu evrimi tamamlaması gerektiğinin farkında değil mi?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol