bisiklet sürerken el bırakmak

teonil
kücükken erkek cocuklarının kız cocuklarını tavlamak için giristikleri artistik harekettir yalnız dengeyi kaybedip düsülmediği sürece
westkhan
aslında insanı çok büyük tehlikelere sarfedebilecek çocukça bir salaklıkla yapılan hareket aslında beni şaşırtan büyük insanlarında bu hareketi yapması.
nick nicki nickince
zamanın değerli olduğunu, bisikleti genellikle yazın sürdüğümü ve yazın kaybedecek bir dakikam bile olmadığı için genelde bisiklette yemek yememden dolayı yapmak zorunda olduğum hareket. ha, yemek yemiyorsam ellerimi bırakır mıyım? manyak mıyım niye bırakayım. onun yerine bisikleti ayakta sürerim, götümle belim 90 derece açı yapar, bende bir uçuyor hissi yaratır, mutluluk iliklerime kadar işler.
aello
cocuga ucma hissi verebilen eylemdir. az sonra karsina cikacagi tas nedeniyle cenesinin ustuna yapisacaginin farkinda degildir. bu durum gerceklesince newton’dan sonra yer cekimi yasasini tekrar kesfedecektir ama is isten coktan gecmis olacaktir. newton gene iyi kurtarmistir elmayla. bu cocugun agzi burnu kan revan icinde kalacaktir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol