msn nickini sürekli değiştirmek

0 /
webgum
bu olay surekli herseyden her an sikilabilen sikilgan veya hayatta cesitliligi seven insanlarin yaptigi birseydir.
darklord
irc de oldugu gibi insanlarin sadece nickleri, ip numaralari yada kullandiklari iss nin host name leri gibi belirtici ozelliklerin olmadan taninmayacaklarini dusunmeden. sabit bir mail adresi ile hangi nickle olursa olsun taninindiklari icin anlik yada gunluk nick deistirme arzusu hisseden insanlardir.
sinirsahibi
gunluk ruh halini contact list’indeki insanlara yansitmayi seven guruh. akabinde online olduklarinda ilk anda taninmamalari sonucu ignore edilmeleri bu turun yan etkileri kapsaminda incelenebilir.
beatrix
taninamama durumuyla sik sik kar$ilasan ve sonunda akli ba$ina gelip nickin ba$ini sabit tutmaya ve geri kalan kismini degi$tirmeye karar veren, boylece olayi cozmenin verdigi gururla aklina geleni nick yapan $ahsiyetlerdir. (bkz: kova burcu)
webgum
nicki degisir ama emaili sabit kaldigindan bir anlami yoktur. ote yandan msn’deki durumlar bolumunun kisitli olmasi halinde faydalanilan durumdur.

genelde nickler soyle seyreder..
-tuvalette
-balkon yikiyor
-aksam zikkimlanmasi halinde
-sevisiyor
-su an uyuyor ses etmeyin...vs
isimsiz kahraman
bu kisilerin nicklerine isim demek pek dogru bir tanim olmasa gerek cunku kullandiklari seyler basli basina birer cumledir. genelde sarki sozlerinden olusur, soyle yabanci karizmatik oldu mu tadindan yenmez. hadi hepsini gectik karinlari agrir, cisleri gelir nick degistirirler; konusurken aa bundan super nick olur baboli ya diyerek hayretlere gark olmanizi saglarlar. baslangicta kimdi bu acep yine degismis nickini diye kafa kurcalasalar da daha sonralari kim olduklarinin tahmini kolaylasir, ne de olsa zamanla onlarin da uslubu oturur.
31subat
msn ayarlar sekmesinden kullanilan nicklerin gorunmemesi secildiginde sonsuza dek kurtulacaginiz acikli durumdur. yeni cikan sarki sozlerini kacirmak gibi yan etkileri olsa da ziyadesiyle guzeldir, kimseyi karistirmaz, mutlu mesut msn hayatiniza devam edersiniz.
napoleon ve josephine
hayati msn basinda gecen , cogu zaman sohbet edecek online arkadas bulamayan, o boslugu da nick degistirerek degerlendiren kisilerinin olusturdugu model...
bir de iki-üc ayda bir girdigi icin sifresini unutan, aklina msn’e girmek geldiginde her seferinde yeni sifre almak icin ugrasan ve o aldigi sifreyi sadece bir defa kullanabilen, aylar sonra girmeye kalktiginda gene yeni sifreye basvuran kisiler vardır. bu da msn sifresini surekli degistiren insan modeli oluyor...
ankakusu
ben... ama dunya kupasi vesilesiyle bir aya yakindir ayni duruyor.

bunu yapan insanlar genelde bir entryde de belirtildigi gibi cumle kurmaktadir. ruh hallerini yansitmaktadirlar. arada sarki, turku sozu de yazarlar.

seslerini, sloganlarini herkese duyurmak isterler. inandiklari seyleri herkesle paylasmak isterler.
kimlanbu
el ayak gibi elzem uzuvlarına sahip olamayan şahsiyetlerin "ne yapsam ne yapsam diye" düşünüp ulan madem oturuyorum bişeyler yapmalıyım diyerekten bu eylemi gerçekleştirirler.bunları gerçekleştiren zatlara da "msn nickini sürekli değiştiren insan modeli" deriz biz...
ya basta viva zapatista
sosyal mesaj verme aşkıyla tutuşan insanlar içinde uygun bir model olabilir.günün anlam ve önemi ile kendi durumu hakkında ipuçları veren kişiler bu işi sıkça tekrarlarlar.
ed nh
yaa ben onuda geçtim hani tamam her dakka msn nickini değiştiriyorsunda bide adreside saçma salak adıyla alakasız bişeyse bide bunun üstüne üstlük resmide yoksa hadii bakalım kolay gelsin kimmiş bu şahsiyet..
retribution
toplumun çoğunluğuna sesini duyuramaması nedeniyle içinde bir ukde kalmış insandır. bu açlığını gidermek için kendini msnin onune attığı zaman kişisel olarak o hastalıklı ruhun ürettiği çarpık fikirleri listesinde online gördüğü kurbanlarına teker teker aşılamaya başlamdan önce varlığını ve de günün menüsünü ortama duyurmak için işe nikcini değiştirmekle başlar. işlenebilecek temaların sınırları tamamen o popüler kültürün etkisiyle çürümekte olan kokuşmuş sinir yığınının o sıralarda algılamakta olduğu konu başlıklarının çeşitliliğine bağlıdır. parmak kaslarının anlık yorulmasından başka bir görünür kayıp getirmediği için bu davranış kafanın içindeki örümcekler meclisine pek de zararlı görünmemektedir fakat toplum üzerindeki sosyo-psikolojik etkileri ve yaygınlığının doğurabileceği korkunç sonuçlar tabii ki bu yargıya varılırken dikkate alınmamaktadır. bu açıdan bakınca bu model insanlaron beyinsiz zombiler olarak da tanımlanabileceği aklıma gelmektedir. öte yandan kendi beynine örümcekler meclisi ve kendine beyinsiz zombi diyebilen bir insanın yazacağı msn nicki dışında kalan tüm toplumsal mesajlar da aynı zehirli özellikleri taşıyor olabilirler pekala.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol