20 şubat 2007 ooo beybi beybi zirvesi

goetica
376 isimli bireyin istanbul’a gelmesi sonucunda apar topar yapılmı$ zirvedir.
katılımcılar;376,insomnia jim,faten,pixie,goetica’dır..

gene güzel geçmi$,yenilmi$,içilmi$ zirve olup ismini wild world $arkısının 376 tarafından bir anadolu türküsü kıvamında içli içli söylemesinden almı$tır..

zirveden notlar:

376’yı konu$turmak için çok uğra$tık ama sonunda ba$arılı olduk,faten her zamanki kıvamında idi ma$allah hic susmadı,garsonla arasında bir ili$ki olmasından ku$kulanıyoruz.pixie $ip$ak fotoğrafçılık görevini üstlendi artık bir sürü resmimiz var.

(bkz: bu da böyle bir anımızdı)
376
376 denen şahsın epeyce sessiz olduğu bir buluşmaydı. bu insan evladının, götüka hanfendinin sadece 3 katı kadar fazla konuşmuş olması, herkesi şaşkınlığa uğrattı. oysa biz en az 7 katı kadar bekliyorduk.

piksi hanım ise hökümet gibi fotograf makinesini çıkarıp masasya koymuştur.bu yüzden 376 yanında getirdiği 3-5 megapiksellik osuruktan makinesi çıkarmaya haya etmiş yerin dibine girmiştir.

insomnia jim efendinin ise buluşma esnasında 376 ile fazlaca yakınlaşması gözlerden kaçmamış soranlara ise ’’sadece arkadaşız’’ demiştir. hadi neyse yedik diyelim.

faten denen insan evladı ise gittiğimiz her cafeden bir garson kaldırma girişiminde bulunsa da sadece ikinci gidilen yerden(ki sadece 2 yere gittik ) amacına ulaşmış, mahmutadındaki garsonu kaldırmış, hatta telefonunu alıp en kısa zamanda buluşma sözü vermiştir. ne diyelim cinsel tercih sonuçta.ibne de olsa insan insandır.

sadede gelirsek güldük eğlendik muhabbet ettik falan filan. emeği geçen herkese teşekkur ederim artı rep.
pixie
flaş flaş flaş. en son beyoğlu civarlarında görülen f(21), i.j(22), p(48), g(67) ve örgüt lideri olduğu sanılan 376 kodlu şahıs 20 şubat akşamı bir cafede çalışan garsonu kaçırarak olay yerinden hızla uzaklaştılar. şahısların garsonla ne gibi bir alakası olduğu açığa kavuşamadı. görgü tanıklarının yardımıyla bu tehlikeli şahısların robot resmi çizildi ve bütün basın yayım organlarına dağıtıldı. görenlerin veya tanıyanların hemen bildirmesi rica olunur. ihbar: houston.

http://img182.imageshack.us/img182/2461/p2205166ty2.jpg

(bkz: kıçım ana haber bülteni)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol