18 yas

sheepmip
18 yaş merakla beklenir ehliyet alıncaktır çünkü. tabi ehliyet alınınca anlaşılır ki keramet ehliyette değil arabadadır
ebruli
çocukken heyecanla hesapları yapılan, o yaşa gelindiğinde hiçbir şeyin değişmediği görülen, süratla üzerinden akan onca yıldan sonra geriye dönülüp bakıldığında ise hüzünlendiren yaş. büyük umutların hayat içinde erimesi.
armour
17 sene boyunca 18 olmayı bekledim. bir çok şeyi 18 olunca diye o günden sonraya attım. her şeyin daha farklı olacağını düşünerek umutlandım hep. ve bir gün o gün geldi.çıktık arkadaşlarla geç saatlere kadar doğum günümü kutladık tozuttuk. lakin hiç bir şeyin değişmediğini anlamam uzun sürmeyecekti. eve geldiğimde meraklarından sinirlenmiş babamın "nerede kaldın sen bu saate kadar, geç odana çıkmıyosun bir daha dışarı" demesiyle anladım ki boşa beklemişim.
ana lucia
büyüdüğünü hissettiğin yaştır ama o yaşta bilmezsin ki daha herşeyin başındasındır.bilmezsin ki neler vardır yaşanacak önünde.her yaşadığın olumsuzluktan,her yediğin kazıktan,her yaptığın hatadan,her terk edilşten sonra yaşadığın acından sonra evet şimdi büyüdüm galiba diyecekksin.ama unutma hayat devam eden kısısr bir döngü ve kim bilir sen kaç defa şimdi büyüdüm işte diyeceksin.
elma sekeriiii
hafıza kaybına tekabul eder. ben, 17 ile 20 ya$ aramı hiç hatırlamıyorum misal. belki de gezip tozmaktan oturup ben ne yapıyorum diyememi$imdir, olabilir, gençliktir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol