ibrahim tatlıses in milletvekili olması

pixie
önümüzdeki seçimlerde urfa’dan bağımsız millet vekili adayı olacağını açıklayan ibrahim tatlıses, içimizi ferahlatmıştır. millet meclisine girip kürsüye çıkarak "kim derdi ki meclise giremezsin. aha girdim!" diyen iboyu görünce içimize adeta su serpilmiştir. oh be. meğer halk olarak bunu beklemekteymişiz. biri çıksa da bize meclisten "cano cano" desin diye yanıp tutuşmaktaymışız.

ibrahim tatlıses milli eğitim bakanı, rober hatemo trt genel müdürü, metin şentürk ulaştırma bakanı, bülent ersoy kadından sorumlu devlet bakanı, armağan çağlayan yargıtay baş savcısı, tuğba ekinci tbmm sekreteri..

(bkz: battı balık yan gider)
myysteriouss
şimdiki milletvekillerine bakıldığında dağlar kadar fark göremediğim için çok da yerinde olur, meclise gayet güzel uyar, böyle meclis nerde bulunur canım?
ozgur
baktı ki hapse girecek,tek çare olarak meclisi tercih etti.normal bu zamanda hepsi aynı şeyi yapıyor,utanmaya gerek yok...
angelique
benden ne kadar tyra banks olursa ondan da o kadar milletvekili olur..
hoş! şu an başımızdakiler vekilse o da olur tabi neden olmasın?
al iboyu vur tayyibe...

esrakesh
ibrahim tatlıses(tatlı) memleketi şanlıurfa’dan bağımsız milletvekilliği adaylığı için avukatı aracılığıyla başvuruda bulundu.

alınan bilgiye göre av. devrim kızıltan, ibrahim tatlıses’in başvurusu için gerekli evrakı koşuyolu semtindeki adliye sarayında bulunan şanlıurfa il seçim kurulu başkanlığı’na verdi.

tatlıses’in kısa süre sonra şanlıurfa’da seçim çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

kaynak: internethaber.com
kirmizioje
kafayi yedirtir. nasil mi? buyrun:
1)adam dogru duzgun okula gitmemis.
2)dogru duzgun bilgi birikimi yok.
3)karisini diver sevgilisini vurur.

yeter mi...
orqn
aslında şimdi düşününce meclisteki bir çok ismin miletvekili olmasından daha kötü değildir.en azından ingilizce biliyor.
independence
gecen sefer yememisti cunku bagimsiz adaylik pesindeydi, olmadi. simdi arkasina hem erdogan'i hem de akp'yi aldi, üstelik izmir'den aday oldu. kismetse bu sefer hic yemeyecek.

yahu arkadas, allah saglik sihhat versin ama ayakta zor duruyorsun, koluan birileri giriyor ancak yuruyorsun, sesin girmis konusman gitmis. nedir bu hirs? malin mulkun var daha neyin pesindesin? otuır bir kosede hayatta yapabildigin en iyi seyin, müzigin pesinde ol, muzik ile ugras, besteler yap. milletvekilligi hirsi niye?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol