sevişmek ile sikismek arasındaki ince çizgi

chaconne
dillere cokca pelesenk olmus ve fakat hicbir manasi olmayan bir cizgidir. yani aslinda bir cesit "yok oyle bisii!". soyle ki; sevismek denince akla kat’i suratle sevmek fiilinin istes hali gelmez, ilk akla gelen cinsel cagrisimlardir. ve insan yatakta iken sevgilisini siker! bu durum sevmesine mani degildir, insan sikerken sevebilir de. ruhsuz bir birlesmeyi "sikismek" diye adlandiranlar olabilir, buna katilabilirim ama eylem olarak on sevismenin profesyonelce icra oldugu ve muthis yumusak dokunuslarla baslayan bir "sevisme"nin sonu, kendini bir tukenise ayarladigi icin zaten "sikisme"dir. o vakit, buna katilmis olmam da lafi yuvarlamaktan oteye gitmez. insan hayvani icgudulerini romantizme uyarladigi vakit cikiyor bu cesit sacmaliklar. icimizde degerli ve yuce olan sey elbet bu sikismekli gudulerimiz degil, aslen sahip oldugumuz romantizmimizdir. ama kendini bosalmaya ayarlamis iki sevgili icin sevismek ile sikismek birdir. bosaldiktan sonra sevisilebilir, bakin o cidden zevklidir. sevgilinin ne kadar guzel oldugu konusundaki hayret asamasidir bu. iste boyle yani...
abbaxxas
çok büyük fark vardır.sevgiliyle yaptığında yani seviştiğinde bedensel ve duygusal olarak bir doygunluk ve mutluluk yaşarken digerinde sadece bedeninin hayvani ihtiyaçlarını giderirsin doyuma ulaşmışsındır fakat tatmin olamamışsındır.
blackpresser
olaya başlangıç aşaması sevişmek devamıda sikişmektir. aradaki çiziyi aramak pek de gereksizdir. olayın duygusu ön plana sürülmelidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol