bilgi sözlük istanbul buluşması 2

0 /
goretomb
3 aralik 2004 cuma gunu gercekle$tirilmesi du$unulen ve istanbul ici yada di$i farketmeksizin yazarlarimizin katilmasini,tani$masini arzu ettigimiz bulu$madir.muhtemelen taksim’de calinti bar’da gercekle$tirilecek aktiviteye katilmak isteyen yazarlar houston uzerinden goretomb ile temasa gecebilirler.
pariscombo
bulusma sirasinda bir raportor belirlenip olan bitenin gelemeyenlere iletilmesi ile daha da guzellesebilecegini dusundugum aktivite.
independence
istanbul ve bursa il sinirlari icerisinde ikamet eden tum bilgic ki$ilerin futursuzca akin etmeleri gereken bulu$ma.oyle ki bu ki$iler gelicekler, diger ki$ilerle tani$acaklar, houston yahut msn araciligi ile muhabbetleri varsa daha bir peki$tirecekler ve bu $ekilde bu ki$iler icin bilgi sozluk bir dostluk araci olmu$ olacak.bu sebeple bu tur bulu$malar interaktif olu$umlarin en buyuk gerekliligidir.ustelik bulu$manin tertip edilecegi mekan sadece bilgi sozluk uyelerine ozel olarak fiyatlarinda indirim de yapacak.eglenceli bir bulu$ma olacagi su goturmez bir gercek.
independence
gelecek olan ki$ilerin bu ba$lik altinda "ben de geliyorum" $eklinde entry yazmalari halinde en azindan kimlerin gelip gelmeyecekleri meydana cikmi$ olacaktir.
independence
bulu$ma saat 17:30 / 18:00 saatlerinde calinti bar`da gercekle$ecek.calinti bar; istiklal caddesinden girer girmez galatasaray`a dogru giderken ilk sol sokaktan girildiginde ve hemen ilk sag sokaktan iceri dogru sapildiginda dogalgaz binasinin iki uc bina ilerisindedir.binalarin uzerinde tabela isimlerine baktiginizda gorursunuz zaten.ikinci katta bulu$ulacaktir bu esnada.calinti bar`in fiyatlari da gayet uygundur ayrica bilgi sozluk yazarlarina da yabanci ickilerde goz dolduran indirimler yapilacaktir.
ups
sinavlarim oldugu icin bu haftanin sonuna kadar izmirde kalmam gerektiginden katilamayacagim hadise..
goretomb
4 aralik cumartesi gunu ankara’dan da arkada$larimizin gelecegini goz onunde bulundurarak hem kan verme hem toplasma hadisesini birlestirmis oldugumuzu duyurdugumuz ba$liktir.
goretomb
yukaridaki entry de nicki gecen 4 bilgicin tani$tigi ilk 5 dakikada kayna$tigi bulu$madir.calinti bar ikinci katina agalar pasalar gibi bir ko$eye kurulan 4 yazar barin altini ustune getirdikten sonra turku bar ortamlarinda yagiz anadolu delikanlisi edasi ile rakileri hupletmi$ mezeleri gumletmi$ her turlu konuda isti$areler yapmi$tir.bundan sonraki zirvelerde olumcul bir aksaklik cikmassa team kurulmu$tur.
bilginize.
darth sidious
hadi bi daha nidalariyla ayrilinan, her dakikasi keyif, eglence ve dostluk icinde gecen, deliler gibi eglenilen, headbang yapilip halay cekilen iki ucta saygi ve sevgi icinde gidip gelinen, sadece erkekler katildigindan abaza muhabbetinin dibine vurulan, jenna jameson ve rocco’nun kulaklari cinlatilan muhtesem bulusma. sunu soylemek gerekirse katilan her arkadas abaza kalamayacak kadar yakisikli oldugundan yalnizca toplumun geneline uyum saglamak amaci ile yapilan bir muhabbet olmustur.
alman
rahatsizligim nedeniyle katilamadigim,katilamamaktan oturu uzgun oldugum bulusma.neyse ki eglenceli gecmis ve bir sonrakine hazir ortam hazirlanmis.
expert3
vivid arsivi sahibi yazarlarin katilimi ile sozlukte bir kazaa konsepti yaratma nedenini guclendiren olaylar zinciri. ayrica bulusma faslida oldukca komik yasanmistir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol