karafatma

webgum
yasamalarindaki neden nedir? bunlarin ekodengeye ne gibi bir katkisi vardir? diye dusundugum hasaratlardan sadece bir tanesi.

-kadinlara korku sacmalari
-ev kedilerinin oyuncagi olmasi

cevaplarindan olmasa gerek.
melankomik
ege ve akdeniz bölgesinde, özellikle yaz aylarında izmir’de küçük bir fare büyüklüğünde olanları akşam evlerin balkonlarını istila ederdi. evde bir kaç gün gezinmiş durmuştu da biz fare sanmıştık hatta. sanırım havanın sıcak olmasından dolayı o bölgelerdekiler daha büyük oluyorlar. mesela bir kaç tanesi taşınırken eşyalarla birlikte iç anadolu bölgesine gelmişti bizimle beraber ama bir gün bile yaşayamadılar. ayrıca o kocaman şeyi halının, koltuğun üstünde öldürünce şlaap diye öyle bir yayılıyor ki, sakın denemeyin diyorum. ayrıca uçuyorlar da..
kurabiye
çok hızlı hareket eden, terlikle öldürüldükten sonra tüm organları dışarı fırlayan kabus gibi siyahımtrak böcek türüdür.
elma sekeriiii
pastanın içinden çıkanları da mevcut bunların. çok sevimli. insanlar ahenkle çıglıklarını serpi$tiriyorlar mekana...hayran kalınası.
optikkagittakiasikki
bilgisayar kucağımda yatagımda otururken bızz bızzzzz bızzz diye bi ses geldi. sesin geliş yönüne bakarak bilgisayarla bi hamle yaptım ve kapağıyla çaktım yere düştü salak. dengesini kaybetmesini fırsat bilerek ezdim hayvanı! o ne iğrenç yaratıktır lan öyle. pişman değilim bi daha olsa bi daha yaparım. hangi böcek beni sokacakmış şaşarım!
edit: bunlar sokmuyor muydu lan?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol