popomundo

0 /
ceska
bağımlılık yapabilitesi oldukça yüksek olan, çoğu kişinin ’ayak üstü bir posta, groupie, seviş, tutkulu öp’ gibi kavramlar yüzünden abazanlıklarına yenilip oynamaya başladığı, şuanda 110 puana sahip olduğum ve vip olduğum harika oyundur kendileri. grubunuzda sevgilinizle beraberseniz ya da bir grup kafa insan bulduysanız her şey daha da zevkli olur.
retrocessolivre
insanın asosyalleştiğini acı bir şekilde gözler önüne seren oyun...

+ kankaa geçen konserimde 500 küsür kişi vardıı..
- ben bıraktım müziğii.. new york a gidiyorum.. sinema düşünüyorum..

hayır çevreden birisi duysa ya deli diyecek ya da vay bee.. kimler ile aynı mekanda oturuyoruz diyecek.. hoş değil.. gereksiz aksiyon olur...
melankomik
diğer online oyunlar gibi öyle oturup da saatlerce kasacağınız bir oyun değil. orada bir karakter yaratıyorsunuz ve ara sıra oyuna girip bir kaç ayar yapıp çıkıyorsunuz. karakteriniz orada gerçek hayatla eş zamanlı olarak hayatını sürdürüyor. hırs, entrika, aşk, heyecan... kızlar da teklif ediyor. muhteşem bir şey.
expert3
oyunun asıl amacı bir müzisyen yaratmak. ama baska islerde yapılabiliyor. din adamı, muhendis, muhasebeci, avukat, hakim, savcı, polis vs. karakterinizi istediğiniz yonde gelistirebiliyorsunuz. konserler veriyorsunuz. zevkli bir online oyun.
goetica
oynandıkça bunyeyi daha da çok saran aman para biriktireyim $u kitabı alayım zanaat öğreneyim,aman $u ayakkabı da pek güzelmi$ dü$üncelerine salan,bireyler randevu teklif ettiğinde kız kulesinde $ahane yemek yiyebileceğiniz,$arkı besteleyip stüdyoya girip söyleyebileceğiniz sıkıntılı bireylere ilaç gibi gelecek zaman geçirgeci.
ve tanri beni bastan yaratti
popomundo’da her şehri temsil eden bir resim vardır. bu resim istanbul’da boğaz köprüsü, roma’da pisa kulesi iken moskova’da kızıl meydan’da katedrallerin önünde duran tatu grubu vardır. bize bir şey mi anlatmak istiyorlar acaba? hemen moskova’ya gitmeliyiz. hepimiz.

http://img159.imageshack.us/img159/9539/moskovayo6.jpg
goetica
"mustafa topaloğlu’nun atı prestij sizi kokladı" "xx’le sevi$tik ho$ geçti" "ayh ödüm patladı" türevi uyarılar ile dumurlardan dumurlara sürükleyebilen,hamile kalabilmek için 100 gun oynamanız gereken,muhteviyatında "ayaküstü 1 posta" gibi bir sevi$me türevi olan,istanbul’da i$sizlik oranı %90 lara vardığı için yurtdı$ından i$ aranılası oynandıkça daha da çok bunyeyi esir eden oyundur kendisi.
melankomik
bir hafta yalnız bıraktığım karakterimin resmen ibne olup çıktığı oyundur. vermediği adam kalmamış bir haftada.

nerede hata yaptım bilmiyorum.
melankomik
an itibariyle;

"
popomundo offline

we’re moving our main database to a new server. we hope to be online once more sometime in the afternoon cet. sorry for the inconvenience.

thank you for your patience.
"

diyen yer..
westkhan
valla radyoda her akşam sayemde muhabeti geçen bahodilloyuda aramızda gördüğümüz tutkunu olduğum oyun aynı zamanda pazarvatanda hakkında yazılar çıkmış açık radyoda yayın yapılmış oyundur .
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol