yeni başlayanlar için sevişmek

su hayat bitsede gitsek
envai cesit maymunlugun olmaması icin yenı sevdiceklerin okuması gereken,birbirlerine zarar vermemesi ,o guzel anların eziyet,ay dur,yavas yavas v.b.diyaloglar ile geçmemesi icin yazılması elzem olan kitabın ismi.
bokk
sevgili genç kızlarımız, size bilgiç ablanızdan birkaç ufak tavsiye. ister bir kağıda ezber yapmak üzere not edin ya da ister kaale dahi almayın.
sevişmek sizin sandığınız gibi sevmekle yaninen alakalı bir şey değildir. evet benzerdir; sevdiğiniz insanı da öpersiniz, koklarsınız vs, burası yaratıcılığınıza kalmış, fakat bu iki eylem homolog değil analogdur. işlevsel olarak katiyen benzer değillerdir. bunu unutmayın. seviştiğiniz adamın sizi sevdiğini beklemeyin diyorum kısaca.
eğer ki derseniz "efenim benim kanım kaynıyor, yok efenim ben daha gencim, yahutta amiyane bir tabirle, herkese vericem.", o halde yavrucuklarım, uzun ilişkileri, duygusal anları, efenim aşkı filan unutun. yaa erkekler böyle.
misal o gece sevişmek istemiyorsanız, başım ağrıyordan ziyade, tabi burada zamanlama çok önemli, tam ön sevişmenin yavaşlayan bir evresinde, efenim böyle can sıkıcı, romantik, gerzek bir muhabbet açarak partnerinizi kolaylıkla seksten soğutabilirsiniz.
bunlar ilk etapta bilmeniz gerekenler. hepinize başarılar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol