yeşim salkim

0 /
alman
bir kac sene oncesinin en populer sarkicilarindan.ayrica hakan uzan denen okuzun eski esi.ben yoldan gonullu ciktim,hic keyfim yok ve son sigara en sevdigim sarkilarindandir.hakan uzan denilen embesille nasil beraber oldu hayret.
alman
eski halinden eser kalmayan kadin.son goruntuleri hortlaga dondugunu gosteriyor.
http://www.haberx.com/n/159402/yesim-salkimin-eski-halinden-eser.htm
sinirsahibi
dun zaga’nin konugu olmus "her sarkisini canli soylese insan nese icinde bir oraya bir buraya kosturur" dedirten gulumsemesiyle bunyede teletabi tadinda aptal bir mutluluk yaratan bunye dostu guzel kimse.
queen
bir dedigi bir dedigini tutmayan sahis. yok muzik tarzini degistirdi artik sanat muzigi soyleyecek, yok artik yurt disinda yasayacak ve pat birden donmus yeni kaset cikarticakmis. kesinlikle anlasilmasi imkansiz insan ama allahi var sosyetik adam tavlama konusunda eline kimse su dokemez valla
pixie
uzanlardan çalıp çırptığı mücevherlerin ve paraların, evini soymak suretiyle uzanlar tarafından itinayla geri alındığı kadın. bu soygun planını kendisinin ilker inanoğlu ile evlendiği gece uygulamaları olaya ayrı bir anlam kazandırmıştır.
blackpresser
yaşına rağmen hala güzel bir vücuda sahip olduğunu televizyon makina sında aşikar eden şarkıcı. ve sanırım biraz kafası iyi.
ankakusu
tv makinasi programinda, telefon ile katilan bir seyircinin soyledikleri, sorduklari bana cem uzan’in yesim salkim hakkinda ki itham ve hakaretlerini andirdi.
su mealde bir soru sordu telefon canli yayina katilan kisi: ’istedigniz erkeklere kendinizi nasil asik ediyorsunuz, bunun bir formulu var mi’... gibi bir seydi.
armes
sürekli zengin bir koca bulup evlenen bi kaç yıla kadar boşanan sanatçı.şarkı söylemesindeki yeteneğinin yanında zengin koca bulma ve anında evlenme yeteneğine de sahip.ve göründüğünden çok daha sinsi ve hatta kurnaz olduğunu düşündüğüm kişi.
vona
afedersin rspoou. ebru gündeş ve oray eğinle kıllık yarışını açık önde götüren sanatçı duruşu... zengin koca ve reklam avcısı, bin yıllardır parise yerleşip fotomodel oluşçu. cem uzan ın hoş sohbet telefon arkadaşı... ha bir de annesi cem uzanın beton kalıbı...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol