ellerini altına alip oturmak

imgoindeeperunderground
ellerini kicinin altina alip oturmak manasinda olup usumus eller icin birebir bir eylemdir. bu durumdan cikarilacak ana fikir got her zaman ellerden daha sicaktir seklinde olacaktir.
31subat
cok yuzeysel bakilmamali bu konuya diye dusunuyorum. belki kucuk bir klinikte gencecik iki ten herkesin gitmesinin arkasindan arka odalarin birinde gizlice el alistirmalari yapacaktir, mevsim kistir ve klinigin lanet kalorifleri elleri yeterince isitamamaktadir. erkek olan kisi o soguk ellerle sevdicegin tenine dokunup onun titremesine sebep olmayi istemeyecek kadar naiftir, asiktir. herkesin gitmesini beklerken, biraz sonra canlanacak sahne icin ellerini kuluckada yavrusunu isitan tavuklar gibi kalcalarinin altina kor, isitir.
ve seneler gecse de sunu anlar o sahis; o klinikte zorla isitilmis ellerin sagladigi masum temasin zevkini hic bir dogal gaz sicaginda sevismek vermeyecektir.

(bkz: bana mutlulugun resmini yapabilir misin abidin)
belkibirgunbiryerde
ellerin uyusmasina sebebiyet verir,ustelik kic da rahatsiz olur.bunun yerine elleri koynuna,koltuk altina sokmak tavsiye edilebilir,hem daha sicak tutar hem de kolunu acip kapamak suretiyle "cork cork" sesler cikarmayi basarmis sozluk kisisi pek bi eglenir...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol