sevgilinin biseksüel olması

freagl dreams
biseksüel kişi sadece kafasında aldatır zaten onlar aşkıda böyle yaşarlar. dolayısıyla bizlerden birinin çekineceği bir hadise değildir, esas olan beden nasıl olsa.
elbereth
eğer kadınsanız ve sevgiliniz biseksüelse hayatta yaşayabileceğiniz en kötü ilişkiye hoş geldiniz.
hani kendinize çok güvenirsiniz, o sizi çok seviyordur, sizin aşkınız başkadır başta, ayrıca özgürlükçüsünüzdür, biseksüel olmasını anlayışla karşılarsınız.
derken ilişki ilerler ve bakarsınız ki o iş öyle değil...
erkek erkeğe içmeye gitmeleri, erkek arkadaşta kalmaları kabullenememeye başlarsınız, bir şey de diyemezsiniz, adam biseksüel diye her önüne gelenle yatacak hali yoktur ama bilirsiniz ki erkekler ve tabii bir kısım kadınlar canlarının istediği gibi her önüne gelenle yatarlar.
sonra sevişirken bazı şeylerin eksik olduğunu fark ederseniz, farklı şeyler istediğini...sevişmeleriniz genelde tam olsa da bir kısmı eksik kalmaktadır ve bu size gün geçtikçe batmaya başlar.
sonra yolda yürürken yanınızdan taş gibi bir herif geçer, bir bakarsınız her ikiniz de adamın arkasından bakıyorsunuz, işte o an lennnn dersiniz, ne oldu şimdi?
zamanla bunlar kısmen rahatsızlığa, kısmen paranoyaya dönüşür, çıplak bir erkeğin kullanıldığı ilan panosunu görünce o beğenir miydi acaba diye geçirirsiniz içinizden, birlikte porno izlerken neyden tahrik olduğunu anlamaya çalışırsınız, tamam biseksüeldir ama illa ki bir tarafı ağır basacaktır, ağır basan siz misiniz yoksa aptullah mı bilmek istersiniz...
ve bu durum zamanla sizi psikolojik sorunlara sürükler, sürekli kıyaslama, takip etme, sorma, soruşturma, ben mi/o mu soruları beyninizi kurcalar durur, kendinizi tanıyamaz hale gelirsiniz.
o yüzden karşınızdaki erkek kişinin biseksüel olduğunu biliyorsanız o topa hiç girmeyin derim ben...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol