aşırı milliyetçilerle fikri tartışma yapmak

capt it all
insanı insanlığından bezdiren olaydır. fikir teatilerinde en önemli husus, tarafların öngörüsüz bir şekilde tartışmaya katılmasıdır. bu bakımdan, yok arkadaş yok, varsın söylesin döksünler.

edit: şimdi ne tarafından bakarsanız bakın saçma bir entry olmuş bu. kastedilen anlatılamamış.
spho
siyasi tutumu aşırı olmak sonuç itibariyle karşıt fikre kapalı olmak durumunu da oluşturduğundan olmaması gereken bir tutumdur. herkesin tuttuğu kendine gibi bir fikre sahip olmamak gerekir. siyasi görüşü ne olursa olsun insan evladının uzlaşmacı bir tarafı olması gerekmektedir.
istenmeyenadam
-ben size katılmıyorum yani olayı başka şekilde değerlendirebiliriz yani şunu demek istiyorum ki başka bi açıdan olaya bakarsak daha net görebiliriz bakın size başka ülkelerden de örnekler vererek olayı daha açık bi şekilde ifade edeyim bildiğiniz gibi almanya da...

*hamzaaaa kamayı getir laaaaaannnnnnn...
kurabiye
yapılan mücadelenin açısı üç yüz altmış derecedir. başladığın yere geri dönersin. verimsizdir, tez anti tez sentez hikayedir. değişkenler inatla sabitlendiğinden sabır ölçmek için iyi bir sınavdır. size kalansa sadece yorgunluktur ve bir de iflas eden ses telleriniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol