baba beni okuldan al kampanyası

anne ben yazar olacam
yürekten katıldığım bir kampanyadır umarım sesimizi duyurabiliriz. bu kampanya sayesinde okuldan alınan bir öğrenci bile olsa ne mutlu bize. burdan babalara sesleniyorum nolur bu işkenceyi yaşatmayın o minicik yavrulara. daha aydınlık bir gelecek için bu kampanyaya katılın.
kampanyaya destek için tüm gsm operatörlerinden 5500 e boş mesaj atmanız yeterlidir.
edit: unutmayın her sms bir hayat kurtarır.
capt it all
şiddetle katılacağım kampanya. sınavlardı, projelerdi derken iyiden iyiye işkenceye döndü okul hayatı, bir şekilde dur demek lazım. hem böyle bir kampanya ile aile desteğini de almış oluyoruz arkamıza, ne mutlu bize.
seker
özel üniversitede okuyupta iş bulamayacağını düşünen insanların bir an önce bir olup açmaları gereken kampanya. zira aileleri iş bulur biz sıkalımda mantığıyla gönderirler yavrucakları, ancak yavrucaklar ilk senenin sonunda anlarlarki tamam bölüm ismi cismi güzel ammaaa ya sonra diye düşünmeleri babalarını arayıp beni okuldan al heybeye gidiyor paracıklar mantığıyla hareket etmeleri gerekirken, ya ben nasıl söylücem bir yılda bukadar para harcadılar hemde mantığıyla gerçekleştirmedikleri olay. ama bir kampanya olsa , adı baba beni okuldan alsana olsa, hayat bayram olsa...
independence
baba beni okula gonder kampanyasina riayet eden babalarin, bir kac sene sonra cocuklarindan i$itecekleri cumle.

hayir okul iyidir guzeldir de karde$im, bir yandan da ogrencinin hayatini sikip atar, gencligini siralarda curutur. bizim zamanimizda okulun en eglenceli tarafi kizlarin giymi$ olduklari lise eteklerinin alt taraflarini katlayarak daha da kisaltmalariydi. i$te o zaman o okulda yatasimiz gelirdi hic ayrilmaksizin. oyle bir baglilik vardi bizde egitime kar$i oh$.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol