insan eti

melankomik
kesinlikle bağımlılık yapan bir şey. seri katil olarak genellediğimiz insanların çoğu o vahşi cinayetlerini bu madde için işlemişlerdir.

bu nasıl bir bağımlılıktır, neden bir kez yapan sapıtıp hayatındaki her şeyi bir kenara bırakıp bunu yegane yaşama amacı edinmektedir, bu uğurda nice canlar almaktadır tabii ki bilememekte, anlayamamaktayız ama gerçekten tuhaf..

edit: lan kim eksi oy verir bu entrye anlamak mümkün değil. yamyamlık propagandası yapıyoruz sanki burada..
greyfurt
insanlar, özelliklede insan yavruları, bir çok hayvan tarafından avlanabilir. bu tip yırtıcılar, insan etinin lezzetini bir kez tattımı ondan vazgeçemezler. yırtıcılar insanlara karşı olan korkularını bir kere yendimi, durmazlar yada durmayacakları varsayılır. (risk alınamaz)

bu yüzden dünyanın neresinde olursa olsun, saldırının faili hayvan hemen sürek avıyla bulunup yokedilir. sürü halinde avlanan hayvanlar sözkonusuysa (en acısıda budur heralde) bütün sürü yokedilir.
elma sekeriiii
alaska yakınlarında dü$en uçaktan kurtulan insanların ister istemez taına bakmak zorunda oldugu et çe$idi.

oha ne oluyo demeyin, dü$en uçakta ölen insanlarla kurtulan insanların sayısı hemen hemen aynıdır ve de soguk kurtulanları dondurmaya calı$ırken onlar da aç kalarak mecburen ölen insanları yemek zorunda kalmı$lardır.

tam 60 gün boyunca yardım bekleyen insanlara yardım gelmeyince, içlerinden 2 tanesi sırt çantalarına alet edevatları doldurup yola koyulmu$lardır. onları 10. gün sonunda bir magaranın içerisinde biri bulur ve digerlerine de bu $ekilde yardım gider.

bu insanlar, cok igrenc geliyor bizlere evet ama, insan etinin cok lezzetli oldugundan bahsederler.
konunun özünde bu bir trajedidir aslında,evet.

blinn
insan eti,içerisinde barındırdığı beyin hücrelerini etkileyen bir bakteri sebebiyle ve tabi ki etik açıdan hiç bir şekilde yenilmemesi gereken bir et türüdür. yamyam kabilelerin azalması ve bir çoğunun da yamyamlığı bırakmasının sebebi bu bakteridir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol