jin

stella
ilginç sıfatının olumlu olarak kullanıldığı bir dünyada, benim dünyamda, ilginç bir insandır o. herkesin yaptığını yapmaz, herkes gibi davranmaz. aptal insanlar arasında aptallaşır ne var ki. her zaman gereksizliklerden kurtulamaz ve daha kötüsü kurtulmak istemez. mutludur. her konuda az çok bilgisi vardır ve çeşitli fikirler edinmiştir. arkadaşları saçma sapan şeyler yaparken o, kitap okur starbucks’ta tek başına, beleş kahve içer. uzakdoğu dövüş sanatı (dövüş ve sanat yan yana, pek saçma) ile ilgilenir. anime sever. ha bir de manevi kardeşimdir. gerçi bilmiyorum, çok uzaktır bana, her zaman öyle olmuştur. tamamıyla açmamıştır kendisini bana, sanırım onu gerçekten tanıma ve ona ulaşmak çok zordur. bunu başaran insanlara, özellikle de kızlara her zaman imrenmişimdir. denemelerim başarısız olmuştur, hatta her erkeği dize getiren aptalca yöntemlerim de etkisiz olmuştur ona karşı, doğal olarak benim inadım ve azmim de kaybolmuştur bir süre sonra. benim hakkımda hiç iyi şeyler duymaz, üzülmez de duyduklarına ama yine de gelir ve “anlamıyorum,” der, “sen onların dediklerinden çok farklısın”. aslında değilimdir ve söylenenleri bana iletmesi bana hiçbir yarar sağlamamaktadır. onunla buluşmayız, karşılaşırız. karşılaştığımız zamanlar da uzun süre oturmayız beraber, konuşmayız. benim için özel biri değildir, benim onun için özel biri olmadığım gibi. yine de ayırırım onu diğerlerinden. şu an kendisi houstonla uğraşmakta, lanetler yağdırmaktadır. mete afora beye entrymde yer vermediğim için, bir özür olarak, sorununu çözeceğim şimdi.

fin
peptid
oldukça eski,beraber evrim gecirip bugunlere geldiğim hakiki dost,sırtınızı dayayabileceğiniz bir nevi cin seddi(hem sağlam,hem ne kadar cok duvar olursa olsun yeri ayrı).
nick nicki nickince
lost’ta gittikçe tatlılaşan, ilk başlardaki "ırkçılık"tan sonraları nasibini çok şükür almamış, şeker mi şeker bir insan.

yanaklarını yirim sinin jin!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol