yoko ono

hakki bashar
john lennon’in herkesden cok sevdigi karisidir. paul mccartney ile john lennon’in arasini acip the beatles toplulugunun dagilmasina sebep oldugu icin grubun hayranlarinin nefret ettigi uzakdogulu kisidir.
puat
john lennon’un kliplerinde beraber oynadigi asyali sevgilisi.japon olmasi lazim...evet ya japondur kendisi.lennon ustad sevmisse vardir bi bildigi,o yuzden kimse ne bulmus o karida demesin.zira bu dunyanin gelmis gecmis en iyi muzisyenine hakaret olur.
gallagher
the beatles’ın dağılmasında ufak da olsa payı vardır. gerilen sinirler, senelerin getirdiği yorgunluk, bıkkınlık ve doymuşluğun üstüne bir de john lennon’un yoko’yu tuvalete bile yanında götürmesi, her ortamda birlikte olmaları, the beatles’ın diğer elemanlarını, özellikle de paul’u haliyle oldukça rahatsız etmiştir.

söylenecek belki çok şey vardır, belki yoktur fakat bence söylenmesi gereken tek şey; john ile yoko birbirlerini çok sevmişler, saygı duyalım.
purkinje
o tatlı çiftin dişi olanı.

(bkz: hair peace bed peace)

ve şunlara da bkz:

http://www.johnandyoko.com/twovirgins.jpg
http://www.johnandyoko.com/nude.jpg
http://www.johnandyoko.com/nudenewspaper.gif
http://www.johnandyoko.com/bagism.jpg
http://www.johnandyoko.com/bed.gif
http://www.johnandyoko.com/onthesky.jpg

fazla söze gerek yok...
westkhan
grubu yıkan kişidir kadın adamı nasıl etkilemişse heryerde dipdibelerdir ve kadının hiç konuştuğuna şahit olmamışımdır türkiye şubesi biricik sudendir onunda mföyü yıkacapı hatta yıktığı söylenir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol