solaryumdan cikip fondoten suren kız modeli

sepulturk
bu hanım kızlarımızın ruhlarında zencilik vardır. ne kadar koyu tenli olurlarsa olsunlar doyamazlar, hep daha fazla koyu tenli olmak isterler. 20’li yaşlarda zevk için kullandıkları fondotenleri 30’lu yaşlardan sonra mecburiyetten kullanmaya başlarlar zira deri çelikten bile olsa bu kadar hasara dayanamaz.
elma sekeriiii
solaryuma giren hanım kızlar genelde tenlerinin koyula$masını isterler. amaç budur yani. yukarıdaki modellemeye giren kız türleri ise, bu amaç ugruna girerler solaryuma evet, suratlarında da tüp patlamı$ gibi de çıkarlar solaryum içinden.
sonra ne yapar bu hanım kızlar tenlerindeki o gereksiz koyulugu özellikle göz çevrelerinde indirgemek üzere beyaz far kullanırlar, üstüne allık ruj falan derken çakma çagla $ıkel olup çıkarlar. nedendir bu çaba, yani süt beyazı olsan da güzelsindir kömür karası olsan da. eger cirkinsen dünyanın en güzel çullarını giy, yine çirkinsen çirkinsindir.
gereksizdir onca $ey güzelle$mek adına.

ha bir de böyle kızlarla evlenilmez, alimallah onca $ey yapıp bir $eyleri kapatmaya çalı$an kızlardan korkulmalıdır.zira altından insan görünümlü bir $empanze çıkabilir. bo$a kat kat boya sürülmez yok yere.


(bkz: sadelik güzeldir)
puppeeter
cogu gurbetci kizimizin "uzaya cikan ilk türk astronot" edasinda dolasmasina sebebiyet veren garip durumdur. ayrica bu hanim kizlarimiz zuhur ettikleri yerde "bugun sende bir baskalik var" denip kacilasi anlarin mimaridir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol