çizme giyen kızların daha seksi gelmesi

nihilist
yadsınamaz gercek; guzel bir etek, zevkli bir corap ve bu ikiliyi tamamlayan sık bir cizme gercek bir seksapel triosu olusturuyorlar cinsi latif uzerinde...
sepulturk
bir de bu kızların pantolonlarını çizme içine sokan modelleri vardır ki dayak atılası, sabaha kadr dövülesidirler. kendilerinin ne kadar itici durduklarinin farkinda değildirler. moda adına yapıldığı düşünülmektedir ama öyle moda osuruluası modadır.

edit:ayrıca kara lastik giyen bir kız ne kadar seksi ise, çizme giyen kadın da o kadar seksidir. yani kısacası seksiliği yoktur bunun. ha manyaklık derecesinde fantazisi vardır o ayrı.
edit 2: bu konuda çok doluyumdur, yazdıkça yazarım ama o zaman sözlüğün forumdan farkı kalmaz. şimdilik bunla idare edile.
angelique
çizmenin tek başına bir fonksiyonu olduğunu sanmıyorum. tamamen çizmenin derisi ve üstüne giyilen kıyafet ile doğru orantilidir seksapalite. örnegin çizme eger leopar desenli, rugan veya ateş kırmızısı ve de üzerinde mini bir etek varsa elbette o kız seksidir...
tiryaki
özellikle son iki yıldır bütün yurdu etkisi altına almış bir trenddir bu,efendim.
ancak bir çift çizme söz konusu seksiliği tek başına yaratmakta kafi değildir.şöyle ki ;
çizmeyi giyen hatun bunun dışında muhtemelen daracık ,düşük belli bir kot pantolon, belden oturtmalı bir palto,ve de belinden kalçasına kadar akan dümdüz ,fönlü bir saç şekli benimseyecektir ki bu durumda atına binmeye hazırlanan bir jokey görüntüsüne bürünmektedir.bu şekilde bütün bir dişiliğinin yanında erkeksi de bir imaj kazanacaktır ki seksiliğini yaratan şey de budur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol