oyuncağı elinden alınmış çocuk

capt it all
dünyanın en masum, en sevimli çocuğu olurlar bunlar. masum masum ağlamaya başlar, gözyaşı bile dökerler. daha 3 dakika önce ortalığı kırıp geçiren haşarı çocuk, bir anda duygusallaşır, içten bir şekilde ağlar. yanaklarına kocaman bir öpücük kondurasınız gelir.
[bu entrydeki çocuk sıfatı 0-3 yaş arasını kapsar... 3 yaşından büyükler tek başına terör mnskym]
ifa
oyuncağı elinden alındıktan sonra 3sn içinde ağlama potansiyeli çok yüksek olan 0-9 yaş gibi geniş bir aralıkta bulunabilecek olan çocuk modeli.
fasa fiso
once dudaklari buzulur, ardindan gozler dolar, birkac ic cekis ve ardindan fiskiran gozyaslari esliginde anneeeeeeeeeee... cigligi.mumkunse kacin ordan.
salome
"fifimi geri verin" diye mizmizlanir durur. cocuktur iste deli sikine tutunur gibi bir "sey"e musallat olur. "al kizim bak baska fifi" dersin "hayir ama bu ...’nin fifisi gibi degil" diye aglar, "ayol simdi nerden bulcaksin o fifiyi, fifi gitti, kacti, huuu, kacti, 2 ayda kacirdin fifiyi" . cocuklarin elinden en guzeli oyuncaklarini almamaktir ama ve lakin hayat acimasizligini daha o yaslarda gosterir, fifi gider. kim mi aldi "fifi"yi, yani oyuncagi? kim olacak gercek sahibi!!
redcrow
yakında yapılacak abd seçimlerinden sonra orrrrrroospu çocuğu başkanları, george w bush’un başına gelecek hadise. büyük orta doğu projesi adını verdiği 1000 parçalık puzzle elinden alınınca büyük bir boşluğa düşeceği kesin. ben de çok üzülücem onun adına, üzülmesin diye eline vermek istiyeceğim büyük ihtimalle.

edit: kapı çalıyor, sanırım cia geldi..

nickmickyock
masum masum baktığında en şeker, en tatlı, en yanakları öpülesi çocuktur.
ancak direk kıçını yırtıp ağlamaya başlarsa eğer camdan atılası çocuktur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol