gecenin bir saati işyerinde bardak bulamayınca kullanılan ve ayakta dururken elinizin yanmasına sebep olan küreseli bilmem ama kişisel ısımı tavana vurduran ilkel çaresizlik.
plastik bardakta cay içmek
bazi doktor amcalara gore plastigin sicak su ile temasi ile kansorejen madde icerdigi icin yakinda kimse tarafindan tukelilmemesi gereken zorunluluk.
öğrenciliğin olmazsa olmazlarındandır. kim cam bardakları yıkamayla uğraşsın. koy plastiğe bitince at.
cay icmek derken diye sorduran eylem.saglıga zararları falan neyse de gercek cayın tadini unutturur o bardaklar.
bazen su çok sıcak olduğunda bardak form kaybına uğrar ve tutamazsınız.tutmaya çalıştığınızda içiri gömçürür ve taşan çay elinizi yakar.ulan biraz bekliyim öle içim derkende ,çayla bardağın tadı birbirine karışır ve iyice içilmez duruma gelir.ee sigaranın sonuna geldikten sonra ne işe yaradı? severim ben öyle bardağın ızdırabını canım..
lastik şapka ile seks yapmak gibi.
çok kişinin bardak tükettiği büyük yerlerde kullanılan ama diğer yerlerde kullanımı sadece bardak bulunmadığında zorunluluktan olan olay.
bir de potansiyel plastik karıştırgaçları olur bu bardakların. sıcak çayın içine girince s.k gibi bükülür şekeri karıştıramazsınız.
ayrıca bu bardakların dibindeki metamorfoz çay bırakılarak öğrenci evlerinde geçici küllük olarak kullanılır.
ayrıca bu bardakların dibindeki metamorfoz çay bırakılarak öğrenci evlerinde geçici küllük olarak kullanılır.
çay içmenin güzel yanı olan çay kaşığının cam bardakla olan ritüeline ters durumdur.sağlıksızdır.zevksizdir.allah belasını versindir.
üniversite kantinlerinin vazgeçilmez bardaklarıdır.çayı o bardaklarda verirler ki öğrenciler eziyet çeksin,elini,kolunu,bacağını yaksın..ama tabi bu pratik oluşu ve bu yüzden kullanımı her ne kadar sakıncalı olsa da vazgeçilemez olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
ıyyk tepkisine nedenolabiliritesi yüksek bir işkenceye maruz kalma halidir.
(bkz: plastik bardakta rakı içmek)
banu alkan’ın çıplak sesini dinlemek zorunda kalmakla aynı derecede insanı yıpratan eylemdir.
lise kantinlerinin kaçınılmaz aktivitesi. o plastik ergimeye başlar. bir de bir karıştırgaç ve sonsuz sayıda anlamsız şeker verirler yanında erkenden şeker hastası olup öl diye.
yavaş yavaş kanser olmaktır.
bırakılan dudak payı sayesinde özgür ve rahatça yudumlayıp kaygısız çöpe atabileceğini bildiğin bardağının olmasının verdiği huzurla ince ince mutlu olmaktır.
senelerce ince belli bardakta -dönemin çevre ve sağlık bakanının kamuoyu önünde içtiği rize çayına güvenerek- çay içenler bile kanser oldu, kurtulamadı..
şimdi düşünüyorum da hem plastik bardak, hem çay.. tam kanserojen..
şimdi şu soruyu sormak gelir akla: rakı içen de su içen de aynı yere gidiyor ama ya naylon bardakta içenler?
şimdi düşünüyorum da hem plastik bardak, hem çay.. tam kanserojen..
şimdi şu soruyu sormak gelir akla: rakı içen de su içen de aynı yere gidiyor ama ya naylon bardakta içenler?
bazıları bunu çok hijyenik bulduğu için yaparlar..onlar için kansorejen maddeden çok, daha önce hiç kimse tarafından kullanılmamış olması önemlidir..ee bazı durumlarda gerekiyor tabi...
askerde cam bardağa rahmet okutan bardak.
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?