12 ocak 2007 midye dolma bira zirvesi

goetica
independence ki$isinin tam okul çıkı$ saatimde arayıp "hadi lan be$ikta$a" söylemleri uzerine uzun bir vapur sefası sonrasında kıçım dona dona katıldığım angelus,independence ve $ahsım olarak ortaköy’de gerçekle$tirdiğimiz,yiyip,içip sıçtığımız zirve olmu$tur.

zirve boyunca angelus ile aklımıza takılan tek soru independence’ın msn penceresinin neden pembe olduğudur.

yayında ve yapımda emeği geçen herkese te$ekkurlerimi bildirir hesabı independence’a geçirmi$ olmanın verdiği haz ile entrymi burada bitiririm.
independence
icmenin bokunu cikarttigimiz mini zirve olmu$tur.gecenin sonu $ahsimin evinde sonlandirilmi$ olup sabah kim kacta kalkti nasil gitti nereye gitti hala bilinememektedir.eglenceli olmu$tur her zamanki gibi o apayri.
angelus
3 gün boyunca devam eden ve bir an önce sonlandırmak için can attığım uykusuzluk hadisesini aşmak için kuş tüyü ve çift kişilik özelliklere sahip yatağıma doğru akarken independence kişisinin "hadi hocam midye dolmalar, biralar bizi bekliyo kalk bi hareketlen" diyip şahsımın da yüzlerce sefer "abi yorgunum, uykusuzum, başım ağrıyo, kanamam var" gibi bahaneler ürettiği için utanıp "tamam hocam buluşalım" demem ile adımını attığımız minimal zirve olmuştur.

akabinde malikhanemden şahsımı alan indy kişisi ile beşiktaş a gidip vapur iskelesinde goetica kişisinin yolunu gözlemiş o arada midyeleri midemize indirerek bu bekleyişi şenlendirmişizdir.

götika kişisinin kazasız belasız vapurdan inmesi sonucu zirvenin kaderi ortaköy de vuku bulmuş, konuşlandığımız leziz mekanda kah biralarımızı yudumlamış, kah çiğ böreklerimizi yiyerek güne devam edilmiştir. aklıma takılan ve cevap aradığım independence kişisinin neden pembe msn penceresi kullandığı sorusu götika yı da merklandırmış lakin tüm çabalarımıza karşı ilgili kişiden herhangi bir cevap alınamamıştır.
ilerleyen saatlerde goetica kişisinin "abim beynimi s.kecek" şeklindeki yakarışları göz önüne alınmış kendisi itina ile yolcu edilmiş arkasından bakarken "vapur batmaz inşallah hava da soğuk zaten" şeklinde hüzünlü bir şekilde düşünülmüştür.

sonrasında sayın jedi ile istiklal e gidilmiş ve midye dolma zirvesi bi anda bira-tekila zirvesine dönüştürülmüş, sarhoş olunmuş gerisi hatırlanmamıştır.

ps: fransızca bilmemenin hüznü şahsım tarafından tüm benliğimde hissedilmiş olan bir buluşma olmuştur.
wish you were beer
pelagehatun fizyop ve benim zirvenin ankara ayağını oluşturduğumuz, nefes’te 45’likler eşliğinde ölümüne dansedip stres attığımız, akabinde benim midye dolma midye dolma yakarışlarıma bir son vermek amacıyla midyeci arayıp bulup yiyip huzura kavuştuğumuz zirvedir kendisi. ayrıca yağan kara yenilmeyip yürüyerek evimize varmış olmamız yanında sadece yolda oynarken şahsımın kayıp düşmesine sebebiyet vermiştir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol