geceyarısı sigarasız kalmak

revenant
dün gece başıma gelen korkunç olaydır.arkadaşımdan aldığım taktik ise şudur:


bi kaba kola koy.eski sigara pakedinin içindeki folyoyu çıkar kola dolu kabın içine at biraz çalkala daha sonra folyonun yapışık olduğu kağıdı folyodan ayır.daha sonra evdeki çay pakedinden içine doldur ve sar çay içmem diyosan benzeri bişey bul sar sonra yuvarla ciğerine.dip not: çay keser sıgara isteğini.yanlız gevşek sar boğazı yakar.

kelimesine dokunmadan paylaştım.ben tam anlayamadım olayı.deneyecek biri varsa sonucunu bi zahmet banada söylesin.pederden çalmak daha bi kolay geldi bana.
brahma
sorun etmemek gerekir.böyle durumlar için tekel bayii işletmecisinin evini bilmek yeterlidir.gidip adamı uykusundan kaldırıp,dükkanı açtırıp sigaranızı alabilirsiniz.tabi 100 karton sigara da alsanız küfür yemekten kurtulamazsınız ama yine de her şeye rağmen denemeye değer.
not:bi kaç kez tarafımdan denenmiştir ama işletmeci ile sürekli muhabbetim vardır.siz yine de denemeyin derim.psikopat birine denk gelirseniz cinayete kurban gidebilirsiniz.hatta belki meşru müdafaaya bile girebilir.öldüğünüzle kalırsınız.
arutha
msn’de sohbet ettiğim bir arkadaşımın başına gelmesi sonucu, bana: "çık dışarı ve bir paket sigara al ve gel demesi" şeklinde sonuçlanmış hadisedir.
independence
oksijen cadirinda oksijensiz kalmaya benzer.ozellikle sabaha kadar bilgisayar ba$inda bir $eylerle ugra$anlar icin cekilmez bir cinnet anidir ki boyle durumlarda bu insanlarin yanina kimsenin yakla$mamasi onem arzetmektedir.
dugmeburun
artık heryerde sabaha kadar açık shoplar olduğu için çok fazla bir sorun arz etmez.bir telefon açmak yeterli olur,sigaranız kapınızda o vakit.
elchi
telaş etmeye gerek yoktur bu durum için. 24 saat açık büfe, market, bakkal vs (artık her ne deniyorsa) daha önceden tespit edilmiştir hale hazırda.
durum vukuu bulduğunda yapılması gereken tek şey evden çıkılıp dükkana gitmektir. geceyarısı hava alıp gelmek durumu da gerçekleştirilmiş olur, sigara içen bünye için küçük de olsa spor şansıdır. arada yapmak gerekir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol