kulağını dört yerinden deldirmek

0 /
wish you were beer
babaanneme anlatmakta zorlandığım, bitanesi neyine yetmiyodu a kızım gibi sorularına maruz kaldığım ama üç halka ve bir top küpeyle harikalar yarattığıma inanıp kendimi sürekli aynada kulağıma bakarken bulduğum durum .
darklord
babaanneme anlatmakta her daim zorlanacağım, bir tanesi neyine yetmiyordu a oğlum gibi sorulara maruz kalmamak için yapmayacağım ve sırf bu yüzden ama bu yüzden hiç bir zaman üç halka ve bir top küpeyle harikalar yaratamayıp, kendimi aynanın karşısında kulağıma bakarken bulamayacağım durum.
instrument
bayanlar için: vücuttaki delik sayısını 13’e çıkartmak
erkekler için: vücuttaki delik sayısını 12’ye çıkartmakla eşdeğerdir
pistazie
gayet normal olan durumdur ama bazı sakıncaları ilerleyen yaşlarda ortaya cıkar mesela o dort delıgede sallantılı agır kupeler takıldıgı zaman yaslanınca kulak memesınde sarkmalar olmaktadır (bizim komsudan bılıorum)
arh negatif
yürek ister! ben bir ikincisine bile cesaret edemezken mazallah arh negatif gibi özel bir kan grubuna sahipken bir damlasından bile olmak istemem...
avalon
havadar bir ortam oluşturup harareti giderir. ayrıca afrikalı falan değilseniz ve kulağınıza basketbol topu büyüklüğünde şeyler asmanız gerekmiyorsa sarkmayıp gayet güzel durur efenim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol